CELEBRITIES

Kate Moss: Πιο γοητευτική από ποτέ στα 47 της στο εξώφυλλο της Vogue Hong Kong


The Jennettes

3 Μαρτίου 2021

Kate Moss: Πιο γοητευτική από ποτέ στα 47 της στο εξώφυλλο της Vogue Hong Kong

Για να γιορτάσει την δεύτερη επέτειο της, η Vogue Hong Kong φιλοξενεί στο εξώφυλλο της για τον μήνα Μάρτιο το iconic supermodel Kate Moss. To τεύχος αυτό είναι αφιερωμένο στην δημιουργικότητα και κυκλοφόρησε με 3 διαφορετικές φωτογραφίες της Moss. 

Το πιο διάσημο μοντέλο όλων των εποχών, που βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας της μόδας για περισσότερα από 30 χρόνια και έφτασε στο pick της καριέρας της τη δεκαετία του 1990, μας απέδειξε πως δεν χάνεις ποτέ αυτό το «κάτι» που σε κάνει supermodel. Στα 47 της χρόνια πιο γοητευτική από ποτέ, στάθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό των Luigi & Iango για τη Vogue Hong Kong, σε μία φωτογράφιση που έλαβε χώρα στο Παρίσι. 


Σε αυτήν αγκαλιάζει την θρυλική rock-chic αισθητική της. Φοράει Raf Simons και κομμάτια από την πρώτη συλλογή της Miuccia Prada για την Prada, συνδυασμένα με κοσμήματα Messika. Απολαύστε την! 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.