CELEBRITIES

Η Alexa Chung επέλεξε το πιο chic outfit για τις πρώτες μέρες της άνοιξης


The Jennettes

4 Μαρτίου 2021

Η Alexa Chung επέλεξε το πιο chic outfit για τις πρώτες μέρες της άνοιξης
Η Alexa Chung φόρεσε το τέλειο outfit για την άνοιξη

H άνοιξη είναι εδώ και όσο η θερμοκρασία αρχίζει και ανεβαίνει τόσο αναζητούμε έμπνευση για τα πρώτα looks που θα δημιουργήσουμε και θα μας βάλουν σε spring mood. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην αντλήσουμε έμπνευση από το απόλυτο it girl, Alexa Chung η οποία μέσα από το feed της στο Instagram μας διδάσκει πώς να είμαστε κομψές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η ίδια λοιπόν για να υποδεχτεί την άνοιξη, επέλεξε να κάνει τον πιο chic συνδυασμό κι εμείς κρατάμε σημειώσεις. Φόρεσε ένα λευκό midi φόρεμα που το συνδύασε με μαύρες ψηλές μπότες και ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο look με μια "all time classic" navy καπαρτίνα. Κράτησε το μακιγιάζ της σε ήπιους τόνους, όπως άλλωστε της αρέσει να κάνει πάντα, και άφησε τα μαλλιά της κάτω.

Το συγκεκριμένο style είναι τόσο cool και παράλληλα τόσο comfy που σίγουρα θα λατρέψετε! Μην ξεχνάτε ότι όταν επιλέγετε να "μπλέξετε" βασικά χρώματα, είναι δύσκολο το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι stylish! Κάντε το όπως η Alexa Chung και δημιουργήστε όμορφα σύνολα που θα σας φτιάξουν πάνω από όλα τη διάθεση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.