CELEBRITIES

Pippa Middleton: Η αδελφή της Kate είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της


The Jennettes

5 Μαρτίου 2021

Pippa Middleton: Η αδελφή της Kate είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της
Η Carole Middleton, μητέρα της Pippa και της Kate Middleton, επιβεβαίωσε ότι η Pippa Middleton είναι έγκυος! 

Η Carole Middleton, μητέρα της Pippa και της Kate Middleton, επιβεβαίωσε ότι η Pippa Middleton είναι έγκυος! 

Η Carole επιβεβαίωσε τα χαρούμενα νέα σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Good Housekeeping του Ηνωμένου Βασιλείου, στο οποίο εμφανίζεται στο εξώφυλλο.

Συζητώντας τη ζωή μετά το lockdown και τις ελπίδες της για το επόμενο έτος, η βασιλική γιαγιά είπε: «Ελπίζω επίσης να δω περισσότερο την οικογένειά μου από ό, τι μπορούσα πέρυσι, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, του νέου εγγονιού μου».

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Pippa ακούστηκαν τον Δεκέμβριο και ενώ φωτογραφήθηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο τις τελευταίες εβδομάδες, τα νέα δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα.

Η Pippa και ο σύζυγος της, James Matthews παντρεύτηκαν το 2017 και μοιράζονται ήδη έναν 2χρονο γιο, τον Arthur.

«Η Pippa και ο James είναι πολύ ενθουσιασμένοι, είναι φανταστικά νέα σε μια δύσκολη χρονιά. Όλη η οικογένεια είναι ευχαριστημένη», ανέφερε μια πηγή.

Η 37χρονη έγινε ιδιαίτερα γνωστή όταν έκλεψε σχεδόν την παράσταση ως κουμπάρα της Kate στον γάμο της με τον πρίγκιπα William το 2011.

Επίσης, η Carol είναι γιαγιά στα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate, στον πρίγκιπα George, στην πριγκίπισσα Charlotte και στον πρίγκιπα Louis και περιγράφει τον εαυτό της ως ενεργή επιρροή στη ζωή τους, κάτι που ελπίζει ότι θα συνεχιστεί.

«Θέλω να τρέξω σε λόφους, να σκαρφαλώσω τα δέντρα και να περάσω από τη σήραγγα στην παιδική χαρά», λέει. «Μαγειρεύω μαζί τους, χορεύω, κάνουμε βόλτες με ποδήλατο».

Η Carole, που ζει στο χωριό Berkshire του Bucklebury με τον σύζυγό της, Michael, λέει ότι θέλει να μεταδώσει την αγάπη του εξωτερικού χώρου και στα πέντε εγγόνια της, κάτι που η Kate προσπαθεί επίσης.

Ελπίζει να είναι σε θέση να τους βοηθήσει «να δουν πραγματικά την αξία του να μπορούν να εκτιμήσουν τη φύση και να είναι δραστήριοι σε εξωτερικούς χώρους», είπε.

Μεγαλώνοντας στην ύπαιθρο, η Kate υπερασπίστηκε τη σημασία του υπαίθριου παιχνιδιού. Το 2019, σχεδίασε το δικό της Back to Nature κήπο στο Chelsea Flower Show, γεμάτο με κούνιες από σχοινί και πηγές. Εκείνη την εποχή μίλησε για τα οφέλη του να βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική ευεξία.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.