CELEBRITIES

H κόρη της Reese Witherspoon έβαψε τα μαλλιά της μωβ


The Jennettes

9 Μαρτίου 2021

H κόρη της Reese Witherspoon έβαψε τα μαλλιά της μωβ

Η Reese Witherspoon και η Ava Phillippe δεν θα παραστούν ξανά, σύντομα δίδυμες. Η Ava αποχωρίστηκε το φυσικό ξανθό χρώμα των μαλλιών που μοιράζεται αυτή και η μαμά της. Σε μία ανάρτηση στο Instagram, μας δείχνει τα νέα μωβ μαλλιά της, τα οποία είναι μια συγκεκριμένη απόχρωση που έγινε σε συνεργασία με την μάρκα αφρώδους χρώματος μαλλιών Hally. Η απόχρωση ονομάζεται «Ava-Lanche» και περιγράφεται ως «δροσερή, σκονισμένη λεβάντα».

«Έγινα μωβ και μπορείτε κι εσείς!», έγραψε η Ava στη λεζάντα. 

Η CEO και ιδρυτής της μάρκας εξήγησε ότι χρειάστηκαν πέντε μήνες για να αναπτυχθεί η μοναδική απόχρωση της Ava Phillippe. Στο παρελθόν η ίδια έχει πειραματιστεί με ροζ μαλλιά και μερικές άλλες αποχρώσεις.

Η 21χρονη είναι καρπός του γάμου της Reese Witherspoon και του Ryan Phillippe και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Berkeley. Οι γονείς της χώρισαν το 2008 και έχουν μαζί άλλο ένα παιδί, τον 17χρονο Deacon.

Επιπλέον, η Witherspoon είναι μαμά ενός οκτάχρονου μικρού αγοριού, που ονομάζεται Tennessee, από τον νυν σύζυγό της manager ταλέντων, Jim Toth. Το ζευγάρι θα κλείσει φέτος 10 χρόνια γάμου. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.