CELEBRITIES

Bασίλισσα Ελισάβετ: Έσπασε τη σιωπή της μετά την συνέντευξη Meghan - Harry


The Jennettes

9 Μαρτίου 2021

Bασίλισσα Ελισάβετ: Έσπασε τη σιωπή της μετά την συνέντευξη Meghan - Harry

Λίγες μέρες μετά τη μετάδοση της συνέντευξης του Harry και της Meghan στην Oprah Winfrey, το Buckingham Palace δημοσίευσε δήλωση εκ μέρους της Bασίλισσας Ελισάβετ. Όλα τα μέσα περίμεναν μια επίσημη θέση από το παλάτι και δεν άργησε να έρθει και μάλιστα με την υπογραφή της βασίλισσας.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Ολόκληρη η οικογένεια είναι λυπημένη που μαθαίνει πόσο δύσκολα περνούσαν η Meghan και ο Harry τα τελευταία χρόνια. Τα ζητήματα που ανέφεραν είναι πολύ σημαντικά και η οικογένεια θα τα επιλύσει ιδιωτικά. Ο Harry, η Meghan και ο Αrchie θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας".

jenny.gr

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Meghan και ο Harry υπέβαλαν μια σειρά ισχυρισμών κατά της βασιλικής οικογένειας και για το παλάτι όπως φαίνεται το κομμάτι του ρατσισμού είναι πολύ σημαντικό να εξεταστεί. Το γεγονός ότι το ζευγάρι παραδέχτηκε δημόσια ότι ανησυχούσαν κάποια μέλη της οικογένειας για το πόσο σκούρο θα είναι το χρώμα του μωρού δεν άφησε περιθώρια στη βασίλισσα να μην πάρει θέση δημόσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.