CELEBRITIES

Lady Gaga: H πρώτη της φωτογραφία ως «μαύρη χήρα» του Gucci


The Jennettes

10 Μαρτίου 2021

Lady Gaga: H πρώτη της φωτογραφία ως «μαύρη χήρα» του Gucci

Η Lady Gaga μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο της Sara Gay Forden «The House of Gucci» και τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Ρώμη πριν ένα μήνα.

Η Gaga πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία για τη ζωή του Gucci μαζί με τον Adam Driver ενσαρκώνοντας τους ρόλους της Patrizia Reggiani και του Maurizio Gucci αντίστοιχα.

Η ταινία διηγείται την ιστορία της «μαύρης χήρας» που καταδικάστηκε για την οργάνωση της δολοφονίας του πρώην συζύγου της και πρώην επικεφαλής του γνωστού οίκου μόδας.

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε η 34χρονη σταρ στο Instagram, βλέπουμε τους δύο πρωταγωνιστές να ποζάρουν με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο στα γυρίσματα της ταινίας.

Η Lady Gaga έγινε καστανή για τις ανάγκες της ταινίας και σε αυτό στιγμιότυπο έχει κοντό κούρεμα ενώ φορά μαύρο σύνολο, γούνινο καπέλο και χρυσά κοσμήματα.

 

Στην ταινία παρελαύνουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood όπως οι Al Pacino, Jared Leto και Jeremy Irons.

Το «House of Gucci» είναι το νέο κινηματογραφικό βήμα της Lady Gaga μετά το «A Star Is Born», που της χάρισε το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφος τον Νοέμβριο και οι λάτρεις της μόδας ανυπομονούν.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.