CELEBRITIES

Meghan - Ηarry: Αυτή είναι η πολυτελής έπαυλή που διαμένουν αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων


The Jennettes

10 Μαρτίου 2021

Meghan - Ηarry: Αυτή είναι η πολυτελής έπαυλή που διαμένουν αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων
Meghan - Ηarry: Η έπαυλη που μένουν

Είναι το θέμα των ημερών και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι για πολύ ακόμη αφού Meghan και Harry είναι αποφασισμένοι να χαράξουν τη δική τους πορεία μακριά από το παλάτι. Που ζει όμως το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες; Σύμφωνα με τα ξένα μέσα το πρώην βασιλικό ζεύγος ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να βρει το ιδανικό σπίτι για εκείνους και τον μικρό Archie.

Πόσο κόστισε το νέο τους σπίτι;

Τα κατάφεραν όμως, και η έπαυλη που διαμένουν είναι άκρως εντυπωσιακή! Βρίσκονται στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα και από την πρώτη στιγμή της μετακόμισης δεν ήθελαν να δώσουν στόχο. Το κόστος της έπαυλης ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια δολάρια και όπως θα δείτε μοιάζει με ένα πραγματικό παλάτι.

Διαθέτει εννέα μεγάλα υπνοδωμάτια, δεκαέξι μπάνια, γήπεδο του τένις, πισίνα και έναν πολυτελή ξενώνα. Σίγουρα το ζευγάρι πρόσεξε και την κάθε λεπτομέρια στη διακόσμηση αφού η νέα τους ζωή μόλις ξεκίνησε και ήθελαν όλα να είναι τέλεια!

Άλλωστε το ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια τρυφερή φωτογραφία και σίγουρα το νέο μέλος θα απολαύσει της ανέσης του σπιτιού.

Δείτε το video: 

https://www.youtube.com/watch?v=cYl6qH-vYA4

 

Δείτε ακόμη:

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.