UPDATE #NOW

Σκληρή κριτική για Meghan Markle: «Αυτός ήταν ο σκοπός της από την αρχή»


The Jennettes

10 Μαρτίου 2021

Σκληρή κριτική για Meghan Markle: «Αυτός ήταν ο σκοπός της από την αρχή»
Ο Nigel Farage, Βρετανός πολιτικός, έκανε σκληρή κριτική και δήλωσε πως οι άνθρωποι είναι «πολύ θυμωμένοι» μετά τη συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού με την Oprah.

Ο Nigel Farage, Βρετανός πολιτικός, και ο Alan Jones, διάσημος παρουσιαστής ειδήσεων, άσκησαν σκληρή κριτική εναντίον τόσο της Meghan Markle, όσο και του πρίγκιπα Harry, μετά τη συνέντευξη τους με την Oprah.

Ο πρώην ηγέτης του Κόμματος του Brexit του Ηνωμένου Βασιλείου, Nigel Farage πιστεύει ότι ο βρετανικός λαός θα ζητήσει από τους Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να «απογυμνωθούν» από τους βασιλικούς τίτλους τους.

Ο Farage είπε στο "Varney & Co." της FOX Business ότι η Meghan Markle καλωσορίστηκε «με ανοιχτές αγκάλες» από τη χώρα στην αρχή, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν το ζευγάρι προσπάθησε να μιλήσει για την αλλαγή του κλίματος και κατηγόρησε με ρατσισμό τη βασιλική οικογένεια.

«Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος», ανέφερε ο Farage. «Η Meghan καλωσορίστηκε με ανοιχτές αγκάλες, όχι μόνο από τη βασιλική οικογένεια, όχι μόνο από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και από το βρετανικό κοινό. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Και έκανε ταξίδια σε όλη τη χώρα. Οι άνθρωποι πανηγύριζαν, φώναζαν ότι την αγαπάνε».

«Η κριτική ξεκίνησε όταν άρχισαν να μας μιλούν για την κλιματική αλλαγή και τις εκπομπές άνθρακα. Και όμως, πετάνε σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικά τζετ και φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι από κάθε μορφή κριτικής».

Ενώ συνέχισε: «Αλλά πρέπει να κάνετε μια ερώτηση στον εαυτό σας. Γιατί ήταν η Oprah Winfrey στο γάμο τους, δεδομένου ότι συναντήθηκαν για λίγο μια φορά πριν; Και ειλικρινά, νομίζω ότι σχεδίαζε να αρχίσει να χρησιμοποιεί τον τίτλο της πριγκίπισσας ως μέσο για να γίνει μεγάλο αστέρι του Hollywood».

Και ενώ έκανε σκληρή κριτική στη Meghan, τα λόγια του για τον πρίγκιπα Harry ήταν πιο σκληρά.

Είπε: «Όποια και αν είναι η κριτική μου για την Meghan, δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το πώς νιώθω για τον πρίγκιπα Harry».

«Το να προδώσεις δημόσια τα μέλη της οικογένειάς σου μπροστά στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης με τον τρόπο που το έκανε, νομίζω ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είσαι απολύτως απαίσιος».

Ο Farage ζήτησε επίσης να αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι των Meghan και Harry ως Δούκες του Sussex, προσθέτοντας ότι «δεν έχει απολύτως καμία συμπάθεια» για κανέναν από δύο μετά τη συνέντευξη.

Είπε επίσης ότι «αποτελούν μια τεράστια απειλή για τη Βασιλική Οικογένεια, η οποία θα δυσκολευτεί πολύ να απαντήσει σε ορισμένα από αυτά τα αρνητικά».

Πρόσθεσε: «Η βασίλισσα κάνει τη δουλειά της εδώ και 70 χρόνια. Αυτή και η βασιλική οικογένεια, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, περιοδεύουν γύρω από την Κοινοπολιτεία, η οποία σημαίνει τόσα πολλά για εκείνους. Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι η βασιλική οικογένεια έχει υποστηρίξει τα μαύρα άτομα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη οικογένεια».

Μιλώντας για τους ισχυρισμούς της Meghan ότι «την σιώπησαν» ενώ ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε ότι ίσως πίστευε ότι συμμετείχε σε «μια σαπουνόπερα» και όχι τη Βασιλική Οικογένεια.

Όσα είπε ο Alan Jones

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι και οι δύο «αντιφάσεις», ενώ «δεν υπάρχει αμφιβολία» πως και οι δύο «έχουν ψευδαισθήσεις», ανέφερε ο παρουσιαστής των Sky News, Alan Jones.

«Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω αμέσως», είπε ο Jones.

«Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αγωνίζονται για να αποκαλούνται Δούκας και Δούκισσα, και συνδέουν όσα είπαν απροκάλυπτα με αυτό που ονομάζουν «Εταιρεία», την οποία σαφώς περιφρονούν».

«Από τη μια θέλουν ιδιωτική ζωή, αλλά από την άλλη, ζητούν από τον κόσμο να τους παρακολουθεί να εξαπολύουν πυρά κατά της βασιλικής οικογένειας».

«Και γελούν με το γεγονός ότι η Meghan Markle ήταν τόσο δημοφιλής όταν περιόδευσε στην Αυστραλία, που η Βασιλική Οικογένεια ζήλευε. Ποιος κάνει αυτά τα πράγματα;».

Ο Jones επεσήμανε άλλες αναφορές που ισχυρίζονται ότι η συμπεριφορά της Markle κατά τη διάρκεια της περιοδείας στην Αυστραλία θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας εκφοβισμού στο Παλάτι του Buckingham.

«Ο πρώην προσωπικός βοηθός τους παραιτήθηκε ένα μήνα μετά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε.

«Μια φορά ο γραμματέας, Jason Knauf, έγραψε σε ένα μέλος του προσωπικού του πρίγκιπα William: "Ανησυχώ πολύ ότι η Δούκισσα με τον εκφοβισμό της έκανε να παραιτηθούν δύο βοηθοί τον περασμένο χρόνο"».

«Νομίζω ότι ο καλύτερος επιτάφιος για την Meghan Markle θα ήταν να πούμε ότι υπήρξε σύντομο ενδιαφέρον για εκείνη, αλλά θα ξεχαστεί εύκολα»

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr