CELEBRITIES

Michelle Obama: «Οδεύω προς τη συνταξιοδότηση»


The Jennettes

11 Μαρτίου 2021

Michelle Obama: «Οδεύω προς τη συνταξιοδότηση»

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο «People», η πρώην Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, συζήτησε για το τι θα ακολουθήσει στην καριέρα της και πώς ήταν η ζωή στο σπίτι με τον σύζυγό της, τον Barack Obama, και τις δύο κόρες της, τη Malia και τη Sasha.

«Τα κορίτσια μας έπρεπε να έχουν φύγει από τη φωλιά μου. Κι εγώ γιόρταζα το ότι χτίζουν έξω τη ζωή τους και μου άφησαν τον συναισθηματικό χώρο να τα αφήσω να φύγουν. Και τώρα επέστρεψαν!», είπε για τη ζωή της το 2020.

Συνέχισε λέγοντας, ότι ενώ ήταν μια δύσκολη στιγμή, της επέτρεψε να πάρει πίσω κάποιες «κλεμμένες στιγμές». Εξήγησε, ότι αυτές οι στιγμές σημαίνουν τον κόσμο για εκείνη και τον Barack Obama και ότι έχουν κάνει τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους ακόμη πιο δυνατές.

Εκτός του οικογενειακού χρόνου που απόλαυσε ήταν απασχολημένη και επαγγελματικά. Έχει ετοιμάσει μία νέα εκπομπή μαγειρικής για το Netflix που βγαίνει σύντομα και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του βιβλίου της «Becoming». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμη για συνταξιοδότηση. 

«Λέω στις κόρες μου ότι οδεύω προς τη συνταξιοδότηση αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ επιλεκτική στα projects που διαλέγω και κυνηγάω το καλοκαίρι. Ο Barack και εγώ δεν θέλουμε να ζήσουμε ξανά χειμώνα. Χτίζουμε τα θεμέλια ώστε να μπορεί κάποιος άλλος να συνεχίσει τη δουλειά μας, ώστε να μπορέσουμε να συνταξιοδοτηθούμε και να είμαστε ο ένας με τον άλλο. Ο Barack να μπορεί να παίζει πάρα πολύ γκολφ και εγώ να μπορώ να τον πειράζω για το ότι παίζει πάρα πολύ γκολφ γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει.» 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.