CELEBRITIES

Barack και Michelle Obama: Εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού και στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα


The Jennettes

12 Μαρτίου 2021

Barack και Michelle Obama: Εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού και στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα
Οι Barack και Michelle Obama έλαβαν το εμβόλιο κατά της COVID-19 και παρακινούν να ακολουθήσει και η υπόλοιπη Αμερική.

Οι Barack και Michelle Obama έλαβαν το εμβόλιο κατά της COVID-19 και παρακινούν και τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθήσει.

Η πρώην Πρώτη Κυρία δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram σήμερα για να μοιραστεί ότι η ίδια και ο σύζυγός της, ο πρώην πρόεδρος Barack Obama, εμβολιάστηκαν κατά της λοίμωξης COVID-19.

Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να τονίσουν επίσης τη σημασία του εμβολίου και πόσο σημαντικό είναι να το κάνουν όλοι, προκειμένου η χώρα να ανακάμψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Όταν μπορείτε να λάβετε το εμβόλιο, ελπίζω να το κάνετε, ο Barack και εγώ είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που το κάναμε», ανέφερε. «Είναι η καλύτερη προσπάθειά μας να νικήσουμε αυτόν τον ιό, να προσέξουμε ο ένας τον άλλο και να επιστρέψουμε σε μερικά από τα πράγματα που μας λείπουν. Ο εμβολιασμός θα σώσει ζωές - και αυτή η ζωή θα μπορούσε να είναι δική σας».

Ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama, μοιράστηκε το δικό του μήνυμα στο Instagram σχετικά με το εμβόλιο, καθώς και ένα βίντεο με τους πρώην προέδρους Bill Clinton και George Bush. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην Πρόεδρος Trump είναι ο μόνος που δεν έχει υποστηρίξει την προσπάθεια εμβολιασμού της χώρας.

«Η Michelle και εγώ εμβολιαστήκαμε κατά της COVID-19 επειδή ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε αυτήν την πανδημία, να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον και να λειτουργήσει ξανά η χώρα», έγραψε μαζί με το βίντεο . «Ελπίζω λοιπόν να κάνετε το εμβόλιο, μόλις αυτό είναι διαθέσιμο σε εσάς. Θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Η Michelle Obama μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό People για το πώς μια χρονιά απομόνωσης με την οικογένειά της άλλαξε τη σχέση της με τις δύο κόρες της, τη Malia και τη Sasha Obama.

«Αυτή τη φορά μας επέτρεψε να πάρουμε μερικές κλεμμένες στιγμές πίσω με τα κορίτσια μας. Αυτές οι στιγμές που ξανακερδίσαμε σημαίνουν τα πάντα για εμάς και νομίζω ότι έχουν κάνει τις σχέσεις μας με τα παιδιά μας ακόμη πιο δυνατές», δήλωσε.

«Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τα παιδιά σου να γίνονται ενήλικες και να αναπτύσσεις μια διαφορετική σχέση μαζί τους. Δεν επέστρεψαν στο σπίτι με το ίδιο σύνολο κανόνων, γιατί δεν ήθελα να χάσουν την ανεξαρτησία τους. Επέστρεψαν ως νεαρές γυναίκες και οι συνομιλίες μας είναι περισσότερο προσανατολισμένες σε φιλικό επίπεδο, παρά μητέρας-κόρης».

Δείτε ακόμη:

H Michelle Obama θα παραμείνει ένα ""Style Icon"

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.