CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Μιλά για τη φιλία της με τον Robert Downey Jr.


The Jennettes

12 Μαρτίου 2021

Gwyneth Paltrow: Μιλά για τη φιλία της με τον Robert Downey Jr.

Η Gwyneth Paltrow, μίλησε στο People in 10 και αποκάλυψε για ποια επιτεύγματα της σταδιοδρομίας της είναι πιο περήφανη, συμπεριλαμβανομένων των ρόλων της στο «Proof», στο «The Royal Tenenbaums» και στο «The Talented Mr. Ripley», καθώς της σχέσης της με τον Iron Man της, τον ηθοποιό Robert Downey Jr..

«Η σχέση μου με τον Robert Downey Jr., η οποία προφανώς σφυρηλατήθηκε μέσω όλων των ταινιών Iron Man και Avengers. Νιώθω ότι κατάφερα να βρω έναν απίστευτο, δια βίου, εμπνευσμένο συνεργάτη και φίλο.»

Η Paltrow έπαιξε την Pepper Potts, την βοηθό και τη μελλοντική σύζυγό του Tony Stark / Iron Man στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Τον Μάιο του 2016, ο Downey Jr. αστειεύτηκε σε μια συνέντευξη στο The Howard Stern Show, ότι η Paltrow είναι το «ελεύθερο πάσο» του.

«Είναι το ελεύθερο πάσο μου, επειδή αυτή και η [σύζυγός μου] η Susan είναι τόσο καλές φίλες. Πρέπει να παίζουμε μαζί σε όλες αυτές τις ταινίες, ώστε να μπορώ να την φιλάω.»

Όταν ο Stern ρώτησε αν η σύζυγός του ζηλεύει, ο ηθοποιός είπε, «Δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο, αν και το πάσο μου ισχύει μόνο για μπροστά από τις κάμερες.» 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.