CELEBRITIES

Cara Delevingne: Μιλάει για την «κατάθλιψη» και τις «αυτοκτονικές τάσεις» πριν την αποδοχή της σεξουαλικότητάς της


The Jennettes

17 Μαρτίου 2021

Cara Delevingne: Μιλάει για την «κατάθλιψη» και τις «αυτοκτονικές τάσεις» πριν την αποδοχή της σεξουαλικότητάς της
Η Cara Delevingne συζήτησε για το ταξίδι της αποδοχής του εαυτού της, την κατάθλιψη και τις αυτοκτονικές τάσεις, σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Gwyneth Paltrow στο The goop Podcast.

Η Cara Delevingne συζήτησε για το ταξίδι της αποδοχής του εαυτού της σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με την Gwyneth Paltrow στο The goop Podcast.

Η Cara Delevingne μπορεί να είναι ανοιχτή για τη σεξουαλικότητά της τώρα, αλλά μίλησε στη Gwyneth Paltrow για το ότι δεν ήταν πάντα τόσο άνετη.

Στο The Goop Podcast, η ηθοποιός και μοντέλο θυμάται να μεγαλώνει σε ένα «κλειστό νοικοκυριό», όπου οι ίδιες σεξουαλικές σχέσεις δεν συζητήθηκαν ανοιχτά ή θετικά. Όπως λέει η Cara: «Δεν ήξερα κανέναν που ήταν γκέι ή δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι μεγαλώνοντας, ήμουν πιθανότατα αρκετά ομοφοβική».

«Η ιδέα με αηδίαζε και έλεγα: "ω Θεέ μου. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι έτσι! Αυτό είναι αηδιαστικό!"», εξηγεί. «Έτσι, μαθαίνοντας και συνειδητοποιώντας ότι ίσως είχα μια κολλητή φίλη, όταν ήμουν παιδί, που μου άρεσε περισσότερο από ό, τι της άρεσα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν αυτό».

Αυτός είναι ο λόγος που η 28χρονη Βρετανίδα λέει ότι ένιωσε «ντροπή» και «μίσος για τον εαυτό της» κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή της.

«Είναι λογικό που υπήρχαν στιγμές κατάθλιψης και αυτοκτονικές τάσεις στη ζωή μου, γιατί ντρεπόμουν που ήμουν έτσι», αντανακλά, «αλλά στην πραγματικότητα αυτό ήταν το μέρος μου που αγαπώ τόσο πολύ και αποδέχομαι».

Η Cara, που προηγουμένως είχε σχέση με την ηθοποιό Ashley Benson, λέει: «Υπάρχει ακόμα ένα μέρος μου όπου πραγματικά, εύχομαι να μπορούσα να είμαι straight».

Το μοντέλο αναγνωρίζει ότι είναι «πολύ περίπλοκη», αλλά πιστώνει τους προηγούμενους συντρόφους και τις σχέσεις της, ακόμη και τις μη σεξουαλικές, στη διδασκαλία της για «αυτοανακάλυψη».

Ομοίως, έμαθε πολλά για τον εαυτό της μέσω του modeling. Αν και η Cara είχε μεγάλη επιτυχία στο επάγγελμα, μοιράζεται ότι εγκατέλειψε τη βιομηχανία επειδή ήταν «τόσο δυσαρεστημένη και δεν ακολούθησα την αλήθεια μου».

Λέει ότι τελικά συνειδητοποίησε ότι ο χώρος του modeling δεν ήταν σωστός γι 'αυτήν, υπενθυμίζοντας, «Όσο περισσότερο άρχισα να πιστεύω ότι τα ένστικτά μου ήταν σωστά, ότι μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω από ορισμένες καταστάσεις και να ακολουθήσω πραγματικά την καρδιά μου, τόσο περισσότερο ήμουν σε θέση να πιστεύω σε αυτές τις αποφάσεις που έπαιρνα».

Δείτε ακόμη:

Οι πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Cara Delevingne στο κόκκινο χαλί

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.