CELEBRITIES

Emily Ratajkowski: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της αμέσως μετά την γέννα


The Jennettes

17 Μαρτίου 2021

Emily Ratajkowski: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της αμέσως μετά την γέννα

Η Emily Ratajkowski  έγινε για πρώτη φορά μαμά λίγές ημέρες πριν. Το μοντέλο και η ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο Sebastian Bear-McClard στις 8 Μαρτίου. Η 29χρονη νέα μαμά δημοσίευσε μια  ακόμα φωτογραφία στο Instagram σήμερα, αγκαλιά με τον Sylvester Apollo Bear. 

Η σταρ μοιράστηκε μια νέα σειρά φωτογραφιών (κολάζ) με το νεογέννητο μωράκι της όσο βρίσκονταν ακόμα στο μαιευτήριο. Η εικόνα είναι τόσο τρυφερή κι εκείνη δείχνει ευτυχισμένη.

Φυσικά η φωτογραφία ήταν η καλύτερη έκπληξη για τους εκατομμύρια fans της που της χάρισαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά το like και το σχόλιο τους.

 

Στη συνέντευξή της με τη Vogue είχε αναφέρει πως δεν ήθελε να μάθει το φύλο, καθώς επιθυμεί το παιδί της να διαλέξει το ίδιο το φύλο του. «Δεν μου αρέσει που επιβάλλουμε προκαταλήψεις βάσει φύλου στους ανθρώπους, πόσο μάλλον στα μωρά. Θέλω να είμαι γονέας που επιτρέπει στο παιδί μου εκφραστεί μπροστά μου», είχε δηλώσει το μοντέλο.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.