CELEBRITIES

Kate Middleton: Δεν θα πάρει θέση σε όσα δήλωσε η Meghan Markle στην συνέντευξη


The Jennettes

18 Μαρτίου 2021

Kate Middleton: Δεν θα πάρει θέση σε όσα δήλωσε η Meghan Markle στην συνέντευξη
Kate Middleton: Δεν θα πάρει θέση σε όσα δήλωσε η Meghan Markle στην συνέντευξη

Η συνέντευξη της Meghan και του Harry φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμη. Ειδικά τα βρετανικά μέσα δεν σταματούν να αναλύουν όλες τις συνέπειες που έχει για το παλάτι αλλά και για τα μέλη του. Η μόνη που έχει επιλέξει να μην μιλήσει ακόμη είναι η Kate Middleton, παρά το γεγονός ότι άκουσε το ονομά της στην συνέντευξη και μάλιστα όχι για κάτι θετικό.

Η δημοσιογράφος της βασιλικής οικογένειας, Katie Nicholl, έγραψε πώς η Kate αισθάνεται ταπεινωμένη και ντροπιασμένη από όσα είπε η Meghan, σχετικά με την ημέρα που την έκανε να κλάψει.

Ήταν απογοητευτικό να διαβάζω δημοσιεύματα ότι έκανα την Kate να κλάψει, όταν στην πραγματικότητα είχε γίνει το αντίθετο”, είπε χαρακτηριστικά η Meghan στην Oprah Winfrey.

“Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Kate ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε.” Η δημοσιογράφος δήλωσε πως “η Kate δεν ήθελε να φανεί ούτε καν η υποψία ότι υπάρχει ρωγμή μεταξύ τους στον Τύπο. Είναι τόσο διακριτική και σέβεται την προσωπική ζωή της Meghan”.

“Δεν θα ακούσετε ποτέ να έχει τσακωθεί με κανέναν, γιατί είναι πολύ προσεκτική στο πως συμπεριφέρεται στους άλλους. Επομένως, αυτή η ιστορία που κυκλοφορεί είναι πολύ σκληρή. Η Kate ένιωσε πως είχε λήξει το περιστατικό, επομένως το γεγονός ότι ήρθε ξανά στην επιφάνεια ήταν πολύ ταπεινωτικό”.

Τέλος, η Kate έχει αποφασίσει να μην πάρει θέση σε αντίθεση με τον πρίγκιπα William.

Δείτε ακόμη: Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.