CELEBRITIES

Angelina Jolie: Κατηγορεί τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία


The Jennettes

18 Μαρτίου 2021

Angelina Jolie: Κατηγορεί τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία

Η ηθοποιός Angelina Jolie κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία, αναφέρουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων. Η 45 ετών ηθοποιός, έχει καταθέσει έγγραφα στο δικαστήριο που αναφέρει ότι θα προσφέρουν «απόδειξη και υπόσταση» στον ισχυρισμό της. Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι τα παιδιά του ζευγαριού συμφώνησαν να δώσουν μαρτυρίες σχετικά με την υποτιθέμενη βία του 57χρονου ηθοποιού, σύμφωνα με το Us Weekly και το ETOnline. 

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr And Mrs Smith» το 2004. Ήταν μαζί για αρκετά χρόνια πριν παντρευτούν το 2014. Δύο χρόνια αργότερα, χώρισαν και έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια πικρή νομική διαμάχη. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα διαζύγιο, ωστόσο, κηρύχθηκαν νόμιμα άγαμοι τον Απρίλιο του 2019.

Τα έξι παιδιά τους, τα περισσότερα από τα οποία είναι ανήλικα, θα μπορούσαν να μιλήσουν στο δικαστήριο. Ο Brad Pitt διερευνήθηκε και στη συνέχεια αθωώθηκε από το FBI για φερόμενη παιδική κακοποίηση το 2016 αφού αυτός και η Jolie χώρισαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι ζητά κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, του 19 ετών Maddox, του 17χρονο Pax, της 16χρονη Zahara, της Shiloh που είναι 14 και των διδύμων Knox και Vivienne που τώρα είναι 12.

Οι νέες κατηγορίες της Angelina Jolie θεωρούνται από πολλές απόψεις ως μια απόπειρα να δυσφημίσει τον Brad Pitt. «Αυτή είναι μόνο άλλη μία περίπτωση που εκείνη αλλάζει την αφήγηση όπως την βολεύει. Εκτός από μία κατηγορία που έκανε το 2016, η οποία διερευνήθηκε και απορρίφθηκε, δεν υπήρξαν ποτέ άλλα αρχεία, αστυνομικές αναφορές ή ακόμη και κατηγορίες που να ταιριάζουν σε αυτά που λέει.», ανέφερε μία πηγή στο ET.

Μια άλλη πηγή είπε στο Us Weekly, «Τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια έχουν γίνει αρκετοί ισχυρισμοί από την Angelina που έχουν ελεγχθεί και δεν έχουν τεκμηριωθούν. Τα παιδιά έχουν χρησιμοποιηθεί από την Angelina για να βλάψει τον Brad πριν και αυτό είναι άλλο ένα βήμα προς τα εκεί. Αυτή η διαρροή εγγράφων από την τέταρτη ή πέμπτη ομάδα δικηγόρων της έγινε για να τον βλάψει»

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις ταινίες του 2019 «Ad Astra» και «Once Upon A Time In Hollywood», κερδίζοντας το Oscar για τον Καλύτερο Β’ ανδρικό ρόλο για το δεύτερο. Στη συνέχεια θα τον δούμε στο θρίλερ «Bullet Train». Η νέα ταινία της Angelina Jolie «Eternals» βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.