CELEBRITIES

Blue Ivy Carter: Η κόρη της Beyoncé γιορτάζει τη νίκη του βραβείου Grammy της πίνοντας από αυτό


The Jennettes

19 Μαρτίου 2021

Blue Ivy Carter: Η κόρη της Beyoncé γιορτάζει τη νίκη του βραβείου Grammy της πίνοντας από αυτό

Η Beyoncé και η κόρη της Blue Ivy Carter είχαν σίγουρα πολλά να γιορτάσουν μετά τα Βραβεία Grammy την Κυριακή το βράδυ. Μετά τη νίκη μητέρας-κόρης, η pop star μοιράστηκε ένα μονταρισμένο βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την Τετάρτη, με στιγμιότυπα και από τις 28 νίκες Grammy Award μέσα την πάροδο των ετών.

Να σημειωθεί ότι Beyoncé κατέχει το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες από οποιαδήποτε γυναίκα καλλιτέχνη στην ιστορία. Όλα αυτά τα ιστορικά πλάνα από τα Grammys οδηγούν στην ομιλία αποδοχής της Beyoncé από τη φετινή τελετή, ακολουθούμενη από μια προβολή διαφανειών από τα παρασκήνια με τον σύζυγό της Jay Z και φίλους όπως η Megan Thee Stallion.

Το μίνι βίντεο ολοκληρώνεται με ένα αφιέρωμα στην κόρη της που πήρε το πρώτο της Grammy Award φέτος για το Καλύτερο Μουσικό Βίντεο για το «Brown Skin Girl» της Beyoncé. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια εικόνα της Blue Ivy από αυτό το μουσικό βίντεο και στη συνέχεια μερικά χαριτωμένα στιγμιότυπα όπου η 9χρονη φορώντας ένα χρυσό πλαστικό στέμμα κρατάει το βραβείο της πριν βάλει σε αυτό ένα ριγέ καλαμάκι και το μετατρέψει σε κούπα.  

Αυτό το βραβείο την καθιστά τη δεύτερη νεότερη καλλιτέχνη που κέρδισε ποτέ ένα Grammy. Η πρώτη ήταν η Leah Peasall που κέρδισε το 2001 μόλις οκτώ χρονών για το έργο της στο soundtrack στο «O Brother, Where Art Thou?» το οποίο κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.