CELEBRITIES

Idris Elba: Θα γράψει σειρά παιδικών βιβλίων με έμπνευση την κόρη του


The Jennettes

20 Μαρτίου 2021

Idris Elba: Θα γράψει σειρά παιδικών βιβλίων με έμπνευση την κόρη του

Ο ηθοποιός Hollywood Idris Elba, έχει υπογράψει συμβόλαιο για τη συγγραφή μίας σειράς βιβλίων για παιδιά, εμπνευσμένη από την κόρη του Isan Elba. Τα βιβλία θα είναι τόσο βιβλία εικόνων όσο και μυθοπλασίας και θα τα δημιουργήσει σε συνεργασία με την Robyn Charteris.

Η Charteris είναι γνωστή για την βραβευμένη με BAFTA παιδική δραματική σειρά της για το CBAF και για τη δημιουργία και τη σύνταξη μίας από τις πρώτες πρωτότυπες προσχολικές σειρές 52 επεισοδίων για την κυκλοφορία του ψηφιακού καναλιού CBeebies. 

Τα βιβλία θα εκδοθούν από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins. Ο εκδότης, Ann-Janine Murtagh, δήλωσε στο The HollyWood Reporter, «Ο Idris Elba είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς και πολυτάλαντους δημιουργούς της γενιάς του και χαίρομαι που συμμετέχει στη λίστα παιδικών βιβλίων του HarperCollins. Από την αρχή, ο Idris είχε ένα πολύ σαφές όραμα για τους χαρακτήρες και τις ιστορίες που είχε φανταστεί και είναι παθιασμένος με τη δημιουργία βιβλίων που θα προσελκύσουν όλα τα παιδιά.».

Ο ίδιος ο Elba  δημοσίευσε στο Twitter την εξής ανακοίνωση, «Αισθάνομαι προνομιούχος που έχω την ευκαιρία να φέρω στη ζωή ιστορίες εμπνευσμένες από την κόρη μου με την απίστευτη συνεργάτιδα μου, Robyn Charteris, και την ομάδα του εκδοτικού οίκου HarperCollins.».

Τα βιβλία πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2022.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.