CELEBRITIES

Πρίγκιπας William: Θεωρεί τα σχόλια του Harry στη συνέντευξη «άστοχα»


The Jennettes

22 Μαρτίου 2021

Πρίγκιπας William: Θεωρεί τα σχόλια του Harry στη συνέντευξη «άστοχα»
Ο Πρίγκιπας William δεν συμφώνησε με κάποια από τα σχόλια που έκανε ο Πρίγκιπας Harry για αυτόν κατά τη συνέντευξή του στην Oprah Winfrey.

Ο Πρίγκιπας William δεν συμφώνησε με κάποια από τα σχόλια που έκανε ο Πρίγκιπας Harry για αυτόν κατά τη συνέντευξή του στην Oprah Winfrey.

Μεταξύ των πολλών αποκαλύψεων του Harry και της συζύγου του Meghan Markle, ο δούκας του Sussex είπε ότι ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του, έχουν «παγιδευτεί» μέσα στη μοναρχία.

«Είμαι μέρος του συστήματος μαζί τους, ήμουν πάντα, αλλά υποθέτω, και το γνωρίζω πολύ καλά, ότι ο αδερφός μου δεν μπορεί να εγκαταλείψει αυτό το σύστημα όπως εγώ», είπε. «Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν μπορούν να φύγουν, και έχω μεγάλη συμπόνια γι 'αυτό».

Όταν ρωτήθηκε από την Oprah αν ο William ήθελε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια, ο Harry απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλήσω γι 'αυτόν».

Μια πηγή κοντά και στα δύο αδέλφια ισχυρίστηκε ότι ο William, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά του θρόνου πίσω από τον πατέρα τους, βρήκε αυτά τα σχόλια «άστοχα» και «λανθασμένα».

«Έχει φτιαγμένο ένα "μονοπάτι" για αυτόν και αποδέχεται πλήρως τον ρόλο του. Μοιάζει πολύ στη γιαγιά του σε σχέση με το καθήκον και την υπηρεσία», ανέφερε η πηγή.

Πρόσθεσε ότι ο Δούκας του Campridge «κλονίστηκε» μετά την προβολή της συνέντευξης. «Το μυαλό του είναι πολύ μπερδεμένο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με την Oprah, ο Harry αναγνώρισε ότι αυτός και ο αδελφός του βρίσκονται σε «διαφορετικά μονοπάτια»

«Λατρεύω τον William. Είναι ο αδερφός μου. Έχουμε περάσει από την κόλαση μαζί», εξήγησε. «Αλλά είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια», ενώ επανέλαβε ότι «θα είναι πάντα εκεί» για τον William και την οικογένειά του.

Από τότε, ο William και ο πατέρας του έχουν έρθει σε επαφή με τον Harry.

«Ο Harry μίλησε με τον αδερφό του και έχει μιλήσει και στον πατέρα του», αποκάλυψε ο Gayle King, ο οποίος είναι φίλος με την Oprah και τη Meghan Markle στο CBS This Morning την Τρίτη. «Η λέξη που μου δόθηκε ήταν ότι αυτές οι συνομιλίες δεν ήταν παραγωγικές. Αλλά χαίρονται που έχουν κάνει μια αρχή».

«Και νομίζω ότι αυτό που εξακολουθεί να τους ενοχλεί είναι το παλάτι να λέει ότι θέλουν να το επιλύσουν ιδιωτικά, αλλά, ωστόσο, πιστεύουν αυτές τις ψεύτικες ιστορίες που βγαίνουν οι οποίες δυσφημίζουν τη Meghan», συνέχισε. 

«Αλλά και οι δύο θέλουν να προχωρήσουν με αυτό και και οι δύο θέλουν θεραπεία σε αυτήν την οικογένεια. Στο τέλος της ημέρας, αυτή είναι η οικογένεια του Harry».

Δείτε ακόμη:

Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.