CELEBRITIES

Kylie Jenner: Η αποκαθήλωσή της μέσω Twitter


The Jennettes

23 Μαρτίου 2021

Kylie Jenner: Η αποκαθήλωσή της μέσω Twitter

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Kylie Jenner μοιράστηκε μια ιστορία στο Instagram για τον make up artist Samuel Rauda, ο οποίος λόγω ενός ατυχήματος πρέπει να υποβληθεί σε σημαντική χειρουργική επέμβαση, γεγονός που συνεπάγεται μεγάλα ιατρικά έξοδα. «Είθε ο Θεός να σε προσέχει και να σε προστατεύσει @makeupbysamuel. Ας πάρουν όλοι λίγο χρόνο για να κάνουν μια προσευχή για τον Sam που είχε ένα ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και σύρετε προς τα πάνω για να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό έρανο της οικογένειας του»., έγραψε.

Το αίτημα της για δωρεές θαυμαστών, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας που είχε ως αποτέλεσμα μαζική ανεργία - δεν πήγε καλά με άτομα να επισημαίνουν ότι η Jenner κέρδισε 590 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος. Σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe του Rauda, φαίνεται ότι η Jenner δώρισε 5.000 δολάρια, αλλά δεδομένου του τεράστιου πλούτου και της ικανότητάς της να αγοράζει τσάντες Birkin για το μικρό της παιδί, οι άνθρωποι φυσικά πίστευαν ότι θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα.

Τη Δευτέρα η ίδια αποφάσισε να απαντήσει στα πολυάριθμα tweets που μιλούσαν για την απληστία της οικογένειας της, μέσα από άλλη μία ιστορία του Instagram. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό για μένα να ξεκαθαρίσω αυτήν την ψευδή αφήγηση ότι ζήτησα από τους θαυμαστές χρήματα και δεν πληρώνω για τους ιατρικούς λογαριασμούς του make up artist μου.».

Συνέχισε, διευκρινίζοντας ότι αυτή και ο Rauda δεν έχουν πλέον προσωπική σχέση και ότι ανακάλυψε την κατάσταση της Rauda μέσω του σημερινού make up artist της. Η αρχική δωρεά της ύψους 5.000 δολαρίων ήταν για να βοηθήσει την οικογένεια του Rauda να επιτύχει τον αρχικό στόχο των 10.000 $.

Ενώ ολοκλήρωσε την ανάρτηση της λέγοντας, «Δεν ξέρω πώς όλα αυτά διαστρεβλώθηκαν. Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι κάνω πράγματα από την καρδιά και προσπαθώ να είμαι χρήσιμη όποτε μπορώ. Ας μείνουμε όλοι θετικοί και να κρατήσουμε τον Sam, την οικογένειά του και όποιον γνωρίζετε που περνά μια δύσκολη στιγμή στις προσευχές μας».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.