CELEBRITIES

Léa Seydoux: Φωτογραφίζεται ως femme fatale για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton


The Jennettes

23 Μαρτίου 2021

Léa Seydoux

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που η Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον creative director Nicolas Ghesquière  για την πρώτη της καμπάνια με τη Louis Vuitton. Τώρα, η μακροχρόνια πια πρέσβειρα του οίκου μεταμορφώνεται σε femme fatale για την τελευταία διαφημιστική καμπάνια του, φωτογραφιμένη στο Παρίσι από τον Steven Meisel σε styling της Marie-Amélie Sauvé. 

Με τη φυσική της ομορφιά να πρωταγωνιστεί, η Seydoux ξαπλώνει με κομψότητα γυμνή ανάμεσα στα σεντόνια της δίπλα στις νέες Capucines τσάντες σε μαύρο δέρμα Taurillon. Αφήνοντας λίγα στη φαντασία, οι εντυπωσιακές εικόνες εστιάζουν στην οικεία σχέση μεταξύ μιας γυναίκας και της τσάντας της.

Η συγκεκριμένη τσάντα ονομάστηκε από τη Rue Neuve-des-Capucines, τη διεύθυνση όπου ο Louis Vuitton άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1854, η νέα έκδοση της αγαπημένης αυτής κλασικής τσάντας εστιάζει στη διαχρονική κομψότητα και την εξαιρετική δεξιοτεχνία.

«Οι Capucines αντιπροσωπεύουν την ουσία του γαλλικού savoir-faire. Δεν υπάρχει πιο εμπορικό σήμα από το LV. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Nicolas. Πάντα αισθάνομαι ευπρόσδεκτη και διασκεδάζουμε πολύ μαζί.», δήλωσε η Seydoux. 

Όταν ρωτήθηκε πού σκοπεύει να πάει μαζί με τις νέες Capucines μόλις ανοίξουν οι μετακινήσεις στον κόσμο, η Seydoux έχει την τέλεια απάντηση έτοιμη, «Η τσάντα Capucines μου θα έρθει μαζί μου καθώς ταξιδεύω στον κόσμο για να επανενωθώ με τους φίλους μου. Δεν μπορώ να περιμένω!».

Και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε  να δούμε την πλήρη γκάμα των 10 χρωμάτων και τριών μεγεθών όταν η συλλογή βγει επίσημα τα καταστήματα την 1η Απριλίου. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.