CELEBRITIES

Η Oprah Winfrey θα πάρει συνέντευξη από την βραβευμένη ποιήτρια Amanda Gorman


The Jennettes

25 Μαρτίου 2021

Winfrey  Gorman

Η Oprah Winfrey θα πάρει συνέντευξη από την βραβευμένη ποιήτρια Amanda Gorman για το "The Oprah Conversation" στο Apple TV Plus την Παρασκευή.

Η 23χρονη ποιήτρια, συγγραφέας και ακτιβίστρια κέντρισε την παγκόσμια προσοχή όταν μίλησε στην ορκωμοσία του Προέδρου Biden, και έγινε η νεότερη ποιήτρια που απήγγειλε σε ορκωμοσία Προέδρου στην ιστορία.

«Η Amanda Gorman είναι μια νεαρή γυναίκα που μπήκε στην ιστορία με τεράστια χάρη και αξιοπρέπεια. Ενθουσιάστηκα με το νεανικό της πνεύμα από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε και ανυπομονούσα να την ακούσω να αφηγείται όλα όσα της συνέβησαν τους τελευταίους μήνες», δήλωσε η Winfrey.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι δύο τους θα συζητήσουν για το «The Hill We Climb», το ομώνυμο ποίημα που έγραψε η Gorman ειδικά για την ορκωμοσία. Η νεαρή ποιήτρια θα μιλήσει επίσης για τη διαδικασία της δημιουργίας του ποιήματος που γοήτευσε τον κόσμο και την έκανε διάσημη. Θα μοιραστεί ιστορίες από την παιδική της ηλικία που την οδήγησαν σε αυτήν τη στιγμή και τις ελπίδες της για το μέλλον. Προς τιμήν του Μήνα Ιστορίας των Γυναικών, θα πει επίσης για τις γυναίκες που την εμπνέουν, όπως η μητέρα της αλλά και άλλοι σημαντικοί ήρωες που έχουν εμπνεύσει την ποίηση της.

Η συνομιλία με την Gorman έρχεται μετά από τη συνέντευξη της Winfrey με την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Χάρι νωρίτερα αυτό το μήνα, κατά την οποία το βασιλικό ζευγάρι συζήτησε επιτέλους τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη Βασιλική Οικογένεια.

Άλλοι προσκεκλημένοι στο «The Oprah Conversation» ήταν ο Barack Obama, η Mariah Carey, ο Stevie Wonder, η Dolly Parton, ο Emmanuel Acho, ο Professor Ibram X. Kendi και ο Bryan Stevenson.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.