CELEBRITIES

Kaia Gerber: Θα πρωταγωνιστήσει σε πασίγνωστη σειρά του Netflix


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

Kaia Gerber: Θα πρωταγωνιστήσει σε πασίγνωστη σειρά του Netflix
Kaia Gerber: Θα πρωταγωνιστήσει σε πασίγνωστη σειρά του Netflix

Tο μοντέλο και ηθοποιό Kaia Gerber κάνει την έκπληξη για ακόμη μία φορά και σύμφωνα με ανακοίνωση του Ryan Murphy θα ενταχθεί στο cast της δέκατης σεζόν του American Horror Story και όπως είναι φυσικό η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Το διάσημο μοντέλο θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους AHS faves Sarah Paulson, Evan Peters, Angelica Ross και τον Macauley Culkin. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι η Kaia Gerber εντάσσεται στην οικογένεια του American Horror Story».

Η Gerber έχει κάνει ήδη κάποια βήματα στην υποκριτική και όπως φαίνεται σκέφτεται να επικεντρωθεί πολύ περισσότερο πλέον διεκδικώντας και μεγαλύτερους ρόλους αλλά και σημαντικές συνεργασίες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

Μάλιστα, μέσα από ένα teaser που δημοσιεύτηκε στα  social media αποκαλύπτεται ότι θα ειπωθούν παράλληλα δύο τρομακτικές ιστορίες – η μία δίπλα στη θάλασσα ενώ η άλλη δίπλα στην άμμο».

Εμείς αναμένουμε να δούμε τόσο την πετυχημένη σειρά όσο βέβαια και το υποκριτικό ταλέντο της εντυπωσιακής Kaia Gerber.

Δείτε ακόμη: Cindy Crawford-Kaia Gerber: Το πιο αχτύπητο δίδυμο μαμάς

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.