CELEBRITIES

Kate Middleton: Μοιράζεται το πάθος της για τη φωτογραφία για φιλανθρωπικό σκοπό


The Jennettes

29 Μαρτίου 2021

Kate Middleton: Μοιράζεται το πάθος της για τη φωτογραφία για φιλανθρωπικό σκοπό

H Kate Middleton είναι εδώ και καιρό δεινή φωτογράφος, πρόσφατα όμως αποφάσισε να φέρει το πάθος της για την τέχνη στις σελίδες ενός βιβλίου για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη της Βρετανίας, η Δούκισσα του Cambridge ανακοίνωσε τη δημοσίευση του coffee table βιβλίου της επιτυχημένης έκθεσης «Hold Still» του περασμένου έτους, όπου συμπεριλαμβάνονταν 100 πορτρέτα από ανθρώπους από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο που επισημαίνουν τις διαφορετικές εμπειρίες κατά το πρώτο lockdown της χώρας που κλείνει έναν χρόνο αυτήν την εβδομάδα.

Το Παλάτι του Kensington ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα πορτρέτο της Δούκισσας από τον φωτογράφο Matt Porteous, στο οποίο φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ και κρατώντας την επαγγελματική φωτογραφική μηχανή της, χαμογελά μπροστά από τον φακό. Το πορτρέτο αυτό θα εμπεριέχεται και στο βιβλίο μαζί με μία εισαγωγή από την Kate η οποία φιλοξενείται στην λεζάντα της φωτογραφίας.

«Όταν κοιτάζουμε πίσω στην πανδημία COVID-19 τις επόμενες δεκαετίες, θα σκεφτούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε όλοι, τους αγαπημένους που χάσαμε, την εκτεταμένη απομόνωση από τις οικογένειες και τους φίλους μας και την πίεση που ασκήθηκε στους βασικούς εργαζόμενους μας. Αλλά θα θυμόμαστε επίσης τα θετικά: τις απίστευτες πράξεις καλοσύνης, τους εθελοντές και τους ήρωες που εμφανίστηκαν από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πώς μαζί προσαρμοστήκαμε σε μια νέα κανονικότητα.  

Μέσω του Hold Still, ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της φωτογραφίας για να δημιουργήσω ένα μόνιμο αρχείο αυτού που όλοι βιώσαμε, για να καταγράψω ιστορίες ατόμων και σημαντικές στιγμές για οικογένειες και κοινότητες στην διάρκεια της πανδημία. C»

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα ωφελήσουν διάφορα φιλανθρωπικά προγράμματα. Το 50% των καθαρών εσόδων θα πάει στην ενίσχυση της Εθνικής Πινακοθήκης ώστε να συνεχίσει να παρέχει εκπαιδευτικά και κοινοτικά προγράμματα σε όλη τη Βρετανία. Το άλλο μισό θα παραχωρηθεί στην υποστήριξη του κορυφαίου φιλανθρωπικού οργανισμού ψυχικής υγείας Mind, συμπεριλαμβανομένων πρωτοβουλιών υποστήριξης που διεξάγονται σε τοπικές κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.