CELEBRITIES

Taylor Swift: Η μεγάλη δωρεά σε μητέρα 5 παιδιών που έχασε τον σύζυγο της από τον ιό


The Jennettes

29 Μαρτίου 2021

Taylor Swift: Η μεγάλη δωρεά σε μητέρα 5 παιδιών που έχασε τον σύζυγο της από τον ιό

Η Taylor Swift και η μητέρα της Andrea προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας. Η 31χρονη ποπ σταρ και η μαμά της χωρίς να συγκεντρώσουν τα βλέμματα έκαναν την Τρίτη μία δωρεά 50.000 $ σε μια εκστρατεία GoFundMe για την Vickie Quarles, μια μητέρα πέντε παιδιών από το Tennessee που έχασε τον σύζυγό της από τη COVID-19 λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την εκστρατεία GoFundMe και το Yahoo News, ο Theodis Ray Quarles πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 48 ετών στις 18 Δεκεμβρίου, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια μέρα νωρίτερα για αναπνευστικές δυσκολίες. Το ζευγάρι έχει πέντε κόρες τις Alyssa, Anaya, Asia, Allie και Aryah.

«Όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι των Quarles για να μεταφέρουν τον Theodis, η Vicki δεν είχε τη δυνατότητα να συνοδεύσει τον σύζυγό της λόγω των περιορισμών της καραντίνας. Δεν ήξερε βέβαια ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε τον καλύτερο φίλο της. Αργότερα έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο ότι ο Theodis υπέκυψε σε αυτόν τον απαίσιο ιό», έγραψε η οικογενειακή φίλη DeQuanda Smith, η οποία οργάνωσε το έρανο για λογαριασμό των Quarles στις 22 Δεκεμβρίου

Με την τεράστια δωρεά της Swift, η οικογένεια Quarles ξεπέρασε τον στόχο συγκέντρωσης του ποσού των 50.000 δολαρίων, ο οποίος θα προσφέρει οικονομική ανακούφιση και θα καλύψει τις άμεσες βασικές ανάγκες της οικογένειας που θρηνεί.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Swift εξέπληξε τους θαυμαστές με γενναιόδωρες δωρεές. Τον Αύγουστο, η τραγουδίστρια δώρισε 23.373 £ (περίπου 27.486 $) στην Vitoria Mario, η οποία αυτοπροσδιορίστηκε στη σελίδα της στο GoFundMe ως «νεαρή μαύρη 18 χρονών με όνειρο για σπουδές μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο του Warwick, στο οποίο είχε λάβει υπό όρους υποτροφία.».

«Vitoria, συνάντησα την ιστορία σου στο διαδίκτυο και είμαι τόσο εμπνευσμένη από την προσπάθειά σου και την αφοσίωσή σου να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα. Καλή τύχη με ό, τι κάνεις! Αγάπη, Taylor», έγραψε η Swift εκείνη την εποχή. 

Τον Αύγουστο του 2019, η βραβευμένη με βραβείο Grammy ποπ καλλιτέχνης εξέπληξε την θαυμάστρια της, Ayesha Khurram, με μία δωρεά 4.829,45 $ για τα δίδακτρα της στο κολέγιο. Τον Οκτώβριο του 2018, δώρισε 15.500 $ για να στηρίξει την οικογένεια της μαμάς του Idaho, Lauriann Bartell, η οποία ήταν σε κώμα τα τελευταία τρία χρόνια.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.