CELEBRITIES

Hugh Grant: Κατηγορεί την βρετανική κυβέρνηση για διαφθορά


The Jennettes

29 Μαρτίου 2021

Hugh Grant: Κατηγορεί την βρετανική κυβέρνηση για διαφθορά

O Hugh Grant δεν είναι κάποιος που αποφεύγει την πολιτική. Την Τρίτη, ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποίησε το Twitter για να κατηγορήσει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό Boris Johnson για διαφθορά εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Κάνοντας Retweet ένα ρεπορτάζ για συμβάσεις που ανατέθηκαν σε εταιρείες και ιδιώτες με συνδέσμους με το Συντηρητικό κόμμα του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Grant είπε, «Πάντα συγκινητικό να βλέπεις αυτή την κυβέρνηση να εκμεταλλεύεται μια πανδημία για να πλουτίσει τους φίλους και τους χορηγούς της.».

Οι θαυμαστές του στο Twitter επικρότησαν τον Grant για τα δυνατά του λόγια ενάντια στην κυβέρνηση του Johnson και την πολιτική διαφθορά και σύντομα τον ανέβασαν στα trends.

Ο σταρ εδώ και πολύ καιρό μιλάει για πολιτική στο Twitter και καλεί τακτικά σε απολογία πολιτικούς και την κυβέρνηση για διάφορα θέματα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.