CELEBRITIES

Ellie Goulding: Αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και παίρνει συμβουλές από την Πριγκίπισσα Eugenie


The Jennettes

30 Μαρτίου 2021

 Ellie Goulding

Τον περασμένο μήνα, η Ellie Goulding ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Και πιο πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο The Telegraph γιατί περίμενε έως ότου ήταν 30 εβδομάδων έγκυος για να το ανακοινώσει αφού το ανακάλυψε τον Αύγουστο. 

«Λίγες ακόμη εβδομάδες και τότε θα είμαι μαμά ... Ακόμα είναι παράξενο να λέω αυτά τα λόγια δυνατά. Χρειαζόμουν χρόνο για να το ξεπεράσω. Πέρυσι κυκλοφόρησα ένα άλμπουμ και τελείωσα τη συγγραφή ενός βιβλίου», εξήγησε η Goulding, η οποία κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ της «Brightest Blue» τον Ιούλιο του 2020 και θα κυκλοφορήσει τον οδηγό γυμναστικής «Calmer, Fitter, Stronger» τον Σεπτέμβριο.

«Τότε, αφού μετά την καραντίνα περπατούσα με τα μεγάλα παλτά του συζύγου μου για να κρύψω την κοιλιά μου και ζούσαμε σε διαφορετικά μέρη στο Oxfordshire και στο Λονδίνο, μετακομίσαμε σε ένα νέο σπίτι. Το σπίτι μας. Ένιωσα σαν να είχαμε τις κατάλληλες ρίζες και ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι, είχα επίσης αγοράσει ένα καινούργιο μπάνιο και ήμουν τόσο περήφανη που ήθελα να το δείξω στις φωτογραφίες!», εξήγησε. 

H τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον έμπορο τέχνης Caspar Jopling τον Αύγουστο του 2019 και παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκεφτεί τη μητρότητα πριν ανακαλύψει ότι είναι έγκυος. «Το να είμαι μητέρα δεν ήταν στο μυαλό μου, ποτέ δεν ένιωσα ότι κάποια γυναίκα έπρεπε να οριστεί από τη μητρότητα» αποκάλυψε στην συνέντευξη της.

Επίσης η Goulding είπε ότι έμεινε έκπληκτη από το πόσο χαρούμενοι ήταν όλοι οι θαυμαστές της και ότι τώρα συνειδητοποίησε γιατί οι έγκυες γυναίκες θέλουν να μιλούν με άλλες έγκυες γυναίκες, καθώς είναι όλες οι μικρές συμβουλές, οι ανησυχίες και τα στάδια που θέλουν να μοιραστούν.

Μίλησε επίσης για το ότι εκείνη στράφηκε στη φίλη της, Πριγκίπισσα Eugenie, η οποία υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί τον περασμένο μήνα. Άλλωστε ήταν εκείνη που την σύστησε στον σύζυγο της το 2017. Οι δυο τους έγιναν φίλες όταν η Goulding τραγούδησε στον γάμο του Πρίγκιπα William με την Kate Middleton το 2011. 

H τραγουδίστρια σχεδιάζει να επιστρέψει σε περιοδεία τον Οκτώβριο μετά την άφιξη του μωρού της, και είπε ότι το μωρό θα την ακολουθήσει επίσης. «Οι γυναίκες το κάνουν να δουλεύει, είμαι βέβαιη ότι μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει. Η ομάδα γύρω μου αποτελείται όλη από γυναίκες γεγονός που βοηθά πολύ.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.