CELEBRITIES

Brad Pitt: Πιο γοητευτικός από ποτέ σε πρόσφατες φωτογραφίες του από τις Βρυξέλλες


The Jennettes

31 Μαρτίου 2021

Brad Pitt: Πιο γοητευτικός από ποτέ σε πρόσφατες φωτογραφίες του από τις Βρυξέλλες

Τα νέα μιας σκληρής και εκτεταμένης μάχης για την επιμέλεια των παιδιών μεταξύ δύο τιτάνων του Hollywood έχουν απασχολήσει τον παγκόσμιο Τύπο. Πρόσφατα ο ένας από τους δύο, ο Brad Pitt,  θεάθηκε από φωτογράφους στις Βρυξέλλες όπου βρέθηκε για να υποστηρίξει έναν φίλο του καλλιτέχνη. 

Είναι μια σκηνή που μας πηγαίνει πίσω σε μια πιο απλή εποχή, όταν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ταξίδευαν σε όλον τον κόσμο. Ο ίδιος φορά ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο στην ίδια γκρι απόχρωση, άσπρα παπούτσια και μάσκα και σκούρο ραφ jacket. Τα ξανθά μαλλιά του έχουν μακρύνει αρκετά και είναι πιασμένα πίσω, ενώ το look συμπληρώνουν τα γυαλιά ηλίου του. Ίσως είναι και πιο γοητευτικός από ποτέ.

Ο Pitt βρίσκεται στις Βρυξέλλες λίγο πριν την έκθεση του Thomas Houseago που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο. Είναι ένα όνομα πολύ γνωστό στον χώρο της τέχνης και επίσης είναι ένας από τους κοντινούς φίλους του διάσημου ηθοποιού με τον οποίο έβγαινε συχνά αφότου η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Φημολογείται επίσης ότι ο Brad Pitt πέρασε αρκετό χρόνο ασχολούμενος με την γλυπτική στο studio του Houseago στο Los Angeles, ενώ δεν παρευρισκόταν στις τελετές βραβείων του 2017.


Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.