CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η «επική» συνομιλία με πιλότους στην πρώτη της εμφάνιση μετά το εμβόλιο


The Jennettes

1 Απριλίου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η «επική» συνομιλία με πιλότους στην πρώτη της εμφάνιση μετά το εμβόλιο
Την πρώτη της εμφάνιση μετά το εμβόλιο πραγματοποίησε η βασίλισσα Ελισάβετ, 94 χρονών, η οποία σε μια αστεία στιγμή ρώτησε πιλότους «εάν καταδιώκουν τους Ρώσσους».

Την πρώτη της εμφάνιση μετά το εμβόλιο πραγματοποίησε η βασίλισσα Ελισάβετ, 94 χρονών, η οποία σε μια αστεία στιγμή ρώτησε πιλότους «εάν καταδιώκουν τους Ρώσσους».

Χωρίς να φοράει μάσκα, η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε τα 100 χρόνια της πολεμικής αεροπορίας της Αυστραλίας και τους χιλιάδες Αυστραλούς που πέθαναν στους ουρανούς πάνω από την Ευρώπη, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ, με μια επίσκεψη σε ένα στρατιωτικό μνημείο στη νότια Αγγλία.

Σε συνομιλία που είχε με τον διοικητή σχετικά με τα καθήκοντά του, τον ρώτησε εάν «τον έχουν στείλει για να καταδιώξει τους Ρώσους», με τον στρατιωτικό να απαντά: «Σωστά, κυρία, διασκεδάζουμε πολύ!».

Η βρετανική πολεμική αεροπορία επιδίδεται τον τελευταίο καιρό σε αναχαιτίσεις ρωσικών αεροσκαφών, που προσεγγίζουν τον εναέριο χώρο της Βρετανίας, με φόντο τις εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου.

Η Ελισάβετ και ο 99χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος έκαναν τον Ιανουάριο την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19, ενώ το Παλάτι του Buckingham δεν έχει κάνει ανακοινώσεις για την πιθανότητα δεύτερης δόσης, η οποία γίνεται στη χώρα 12 βδομάδες μετά την πρώτη.

Η επίσκεψη στο μνημείο των αεροπορικών δυνάμεων στο Runnymede ήταν μόνο η τρίτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 που η βασίλισσα έχει δεσμευτεί μακριά από το κάστρο, όπου εκείνη και ο πρίγκιπας Φίλιππος έχουν καταφύγει για το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμφάνισή της είχε προγραμματιστεί και σχεδιαστεί προσεκτικά για μήνες από τους αξιωματούχους και το Παλάτι του Buckingham.

Η βασίλισσα φορούσε ένα καλοκαιρινό tweed φόρεμα σε lime χρώμα   και την ίδια καρφίτσα που της δόθηκε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας κατά την πρώτη της επίσκεψη το 1954.

Το μνημείο Runnymede τιμά τους 20.456 άνδρες και γυναίκες από τις αεροπορικές δυνάμεις της Βρετανικής Αυτοκρατορίας που πέθαναν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και δεν έχουν γνωστό τάφο.

Δείτε ακόμη:

23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.