CELEBRITIES

Jennifer Garner: Tο ξεκαρδιστικό πορτραίτο της κόρης της για εκείνη που έγινε viral


The Jennettes

2 Απριλίου 2021

Jennifer Garner: Tο ξεκαρδιστικό πορτραίτο της κόρης της για εκείνη που έγινε viral
Η 12χρονη κόρη της Jennifer Garner και του Ben Affleck, Seraphina, δημιούργησε ένα.. εντυπωσιακό πορτραίτο για την μαμά της και έγινε viral!

Η 12χρονη κόρη της Jennifer Garner και του Ben Affleck, Seraphina, δημιούργησε ένα.. εντυπωσιακό πορτραίτο για την μαμά της και έγινε viral!

Το πορτρέτο, το οποίο δημιουργήθηκε σε ένα μηχανικό παιχνίδι σχεδίασης, αντικατοπτρίζει αστεία την ομοιότητα της Garner, τα μακριά μαλλιά, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και των γυαλιών της.

«Μαμά: Ένα πορτραίτο, από μια προ-έφηβη (που είναι πολύ έτοιμη για τις διακοπές του Πάσχα)», έγραψε η Jennifer Garner στην ανάρτηση.

Οι οπαδοί της Garner εντυπωσιάστηκαν με το πορτρέτο της Seraphina. 

«Πέρα από την πλάκα μοιάζει πραγματικά με εσένα» ένας φαν σχολίασε την ανάρτηση με ένα emoji που γελάει, ενώ ένας άλλος είπε, «Ουάου!!! Είναι καλή!!»

Η Garner, η οποία μοιράζεται επίσης την κόρη Violet, 15 ετών, και τον γιο Sam, 9 ετών με τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck, μίλησε πρόσφατα για το πώς παρέμεινε δημιουργική, ανατρέφοντας τρία παιδιά στο σπίτι εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19.

«Ξεκινήσαμε να γυρίζουμε ανόητα βίντεο, τα οποία βαρέθηκαν πριν από εμένα, γιατί μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα και να τα έχω για πάντα», δήλωσε η Garner. «Άρχισαν να λένε: Ναι, μαμά, αλλά φτάνει», είπε γελώντας.

jenny.gr

Είπε επίσης ότι δημιουργούσαν θεματικές βραδιές εστιατορίων. «Πρώτα ήμουν η Αμερικανίδα οικοδέσποινα και μετά ήμουν Γάλλίδα σερβιτόρα», θυμάται.

«Και συνέχιζα να αλλάζω ρούχα όπως η κυρία Doubtfire. Κάναμε μια παραθαλάσσια καλύβα και ένα deli στη Νέα Υόρκη. Κάναμε ένα εστιατόριο με παγοδρόμιο, όπου τα παιδιά βρίσκονταν στο αυτοκίνητο και αγόρασα τους μικρούς δίσκους που ήταν αγκιστρωμένοι στα παράθυρα και φτιάξαμε burgers. Κάποιες νύχτες πρέπει να διασκεδάζεις λίγο!».

Η Garner και ο Affleck, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν μια δεκαετία αργότερα, έχουν παραμείνει φίλοι και ανατρέφουν μαζί τα παιδιά τους.

«Είμαι πολύ ευγνώμων και την σέβομαι πολύ», δήλωσε ο ηθοποιός τον περασμένο Φεβρουάριο. 

jenny.gr

«Ο γάμος μας δεν λειτούργησε, και αυτό είναι δύσκολο. Και οι δύο πιστεύουμε πραγματικά ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν τους γονείς τους, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να ταιριάζουν, είτε είναι μαζί είτε όχι».

«Είναι σημαντικό για τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι σέβομαι και νοιάζομαι για την Jen και με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο», πρόσθεσε ο Affleck. «Της εύχομαι το καλύτερο».

Δείτε ακόμη:

5 διάσημα ζευγάρια αποκαλύπτουν πώς πρωτογνωρίστηκαν

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.