CELEBRITIES

Chrissy Teigen: «Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με το γεγονός ότι δεν θα μείνω ξανά έγκυος»


The Jennettes

2 Απριλίου 2021

Chrissy Teigen: «Προσπαθώ να συμφιλιωθώ με το γεγονός ότι δεν θα μείνω ξανά έγκυος»
Στο αποκλειστικό εξώφυλλο της με το People, η Chrissy Teigen μιλάει για το πως αντιμετωπίζει το γεγονός ότι δεν θα ξαναμείνει έγκυος, αλλά για το πόσο σημαντική είναι η πρόσβαση σε θεραπείες γονιμότητας σε όλους.

Στο αποκλειστικό εξώφυλλο της με το People, η Chrissy Teigen μιλάει για το πως αντιμετωπίζει το γεγονός ότι δεν θα ξαναμείνει έγκυος, αλλά για το πόσο σημαντική είναι η πρόσβαση σε θεραπείες γονιμότητας σε όλους.

Εδώ και χρόνια, η Chrissy Teigen βοήθησε τους θαυμαστές της που αγωνίζονται με τη στειρότητα να αισθάνονται λιγότερο μόνοι, μιλώντας για το δικό της δύσκολο ταξίδι.

Η 35χρονη συγγραφέας του Cravings, η οποία δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι «δεν θα μείνει ξανά έγκυος», λέει ότι είναι πιο παθιασμένη από ποτέ να βοηθήσει τους άλλους να επιτύχουν τα όνειρά τους να ξεκινήσουν μια οικογένεια.

«Το να συμφιλιωθώ με την ιδέα να μην μπορώ να μείνω έγκυος είναι ακόμα πολύ δύσκολο για μένα γιατί νιώθω τόσο υγιής», είπε. «Αλλά το βλέπω ως ότι η μήτρα μου απλώς δεν συνεργάζεται μαζί μου και όχι σαν αποτυχία».

Η Teigen και ο σύζυγός της, John Legend, καλωσόρισαν την κόρη τους Luna, 4 ετών, και τον γιο τους, Miles, 2, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, και «είμαι τόσο τυχερή για αυτό», λέει.

«Σκέφτομαι απλώς το πόσο ευλογημένη είμαι ήδη, και επίσης υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να αποκτήσω παιδί στις μέρες μας. Είτε πρόκειται για παρένθετη μητέρα είτε για υιοθεσία».

Το μοντέλο ανέφερε επίσης ότι δεν μπορεί να φανταστεί μια «ζωή χωρίς περισσότερα» παιδιά και καθώς αυτή και ο σύζυγός της αντιμετωπίζουν την δική τους πραγματικότητα, ελπίζει να βοηθήσει άλλους σε παρόμοιες καταστάσεις.

«Για μένα αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι να είμαι σε θέση να βεβαιωθώ ότι όλοι έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους τρόπους και να διασφαλίσω ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους», λέει.

«Είναι τόσο απίστευτα ακριβό να παγώνεις τα αυγά σου και να τα μαζεύεις. Η εξωσωματική γονιμοποίηση δεν είναι επιλογή για πολλούς ανθρώπους, όμως πρέπει να είναι. Δεν πρέπει να είναι τόσο δαπανηρή για μια γυναίκα που προσπαθεί να συλλάβει ένα παιδί».

Το περασμένο φθινόπωρο, η Teigen και ο Legend αποκάλυψαν ότι είχαν χάσει το τρίτο παιδί τους, έναν γιο με το όνομα Jack που είχε συλληφθεί φυσικά, στις 20 εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

Επί του παρόντος, χτίζουν ένα νέο σπίτι και τιμούν τον πρόωρα χαμένο γιο τους με ένα ειδικό δέντρο που φυτεύτηκε μέσα στο σπίτι τους .

«Είναι σημαντικό για εμάς στην ταϊλανδέζικη παράδοση να αγκαλιάζουμε πάντα αυτά που έχουμε χάσει», είπε.

«Αυτό το δέντρο φυτεύτηκε μέσα στο σπίτι και ο λόγος είναι ότι ήθελα να ήταν η στάχτη του Jack αυτό το χώμα, ώστε να μπορεί να είναι μαζί μας όλη την ώρα και να μεγαλώνει μέσα από τα όμορφα φύλλα αυτού του δέντρου », λέει η Teigen.

Δείτε ακόμη:

Τα stylish looks της Chrissy Teigen 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.