CELEBRITIES

Beyoncé: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά της


The Jennettes

2 Απριλίου 2021

Beyoncé: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά της

Η Beyoncé μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στιγμιότυπα από μία διασκεδαστική ημέρα με την οικογένεια της.
Την Τετάρτη η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια συλλογή φωτογραφιών χωρίς λεζάντα, παρουσιάζοντας στιγμές με τα τρία παιδιά της, την Blue Ivy που είναι 9 ετών και τα 3 ετών δίδυμα Rumi και Sir.  

Η πρώτη φωτογραφία είναι μια selfie της υπερήφανης μαμάς δίπλα στην Blue Ivy, η οποία φορά μπλε γυαλιά καθώς ποζάρει δίπλα στην μαμά της. Σε μία άλλη εικόνα έδειξε ότι η οικογένεια σταμάτησε στο γνωστό εστιατόριο Nobu Malibu κατά τη διάρκεια της εκδρομής τους.

Μας χάρισε όμως και σπάνιες εικόνες των διδύμων, καθώς έδειξε τη Rumi να περπατά προς την θάλασσα φορώντας ένα άνετο φόρεμα. Ενώ σε μία άλλη, η Beyoncé κρατά το χέρι του Sir καθώς απολαμβάνουν την άμμο και το νερό του ωκεανού στα γυμνά πόδια τους.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται δύο εβδομάδες αφότου η Beyoncé έγραψε ιστορία στα φετινά Grammy Awards, σπάζοντας το ρεκόρ για τα περισσότερα Grammys που έχει λάβει ποτέ γυναίκα καλλιτέχνης, φτάνοντας τα 28. Αποδεχόμενη το βραβείο για την καλύτερη R&B performance, η σταρ ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τους θαυμαστές της και τα παιδιά της.

«Είναι μια τόσο μαγική βραδιά, ευχαριστώ πολύ. Ξέρω ότι η κόρη μου παρακολουθεί. Δύο κόρες και ο γιος μου, όλοι παρακολουθούν. Blue, συγχαρητήρια, κέρδισες ένα Grammy απόψε. Είμαι τόσο περήφανη για σένα και είναι τιμή μου που είμαι η μαμά σου, όλων η μαμά. Τα μωρά μου, είμαι τόσο περήφανος για όλους σας. Σας αγαπώ τόσο πολύ.».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.