CELEBRITIES

Halle Berry: Aνέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά της στην παραλία


The Jennettes

2 Απριλίου 2021

Halle Berry: Aνέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά της στην παραλία
Halle Berry: Aνέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τα δυο της παιδιά στην παραλία

Η ηθοποιός, Halle Berry είναι μητέρα δύο παιδιών, της Nahla 13 ετών και του Maceo, 7 ετών και κάνει ότι μπορεί για να έχουν μια όμορφη και φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια έχει επιλέξει οι φωτογραφίες του αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα παιδιά της είναι λίγες ενώ σχεδόν ποτέ δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε, βρίσκονται όλοι μαζί σε μία ονειρική παραλία και ποζάρουν αγκαλιά με γυρισμένη την πλάτη τους και κοιτάζουν τη θάλασσα. «Από τις πιο όμορφες στιγμές μας...μαζί» , ήταν το σχόλιο της ηθοποιού.

Τα παιδιά δεν έχουν τον ίδιο πατέρα. Ο Maceo είναι καρπός του έρωτά της από τον Γάλλο ηθοποιό, Olivier Martinez ενώ η κόρη της από τον Gabriel Aubry, με τον οποίο για πολλά χρόνια βρίσκονταν σε μία άγρια δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά της.

Η Halle μεγαλώνει μόνη τα δύο της παιδιά περνώντας πολύ χρόνο μαζί τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Δείτε ακόμη:

«Catwoman»: Από τη Michelle Pheiffer και τη Halle Berry, στη Zoë Kravitz που θα ενσαρκώσει τον ρόλο

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.