CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Diana: Η ιστορία πίσω από το iconic χτένισμά της


The Jennettes

7 Απριλίου 2021

Πριγκίπισσα Diana: Η ιστορία πίσω από το iconic χτένισμά της
Ο προσωπικός κομμωτής της Diana, Sam McKnight μοιράστηκε το πώς η πριγκίπισσα πήρε την απόφαση να υιοθετήσει το iconic χτένισμά της.

Ο προσωπικός κομμωτής της Diana, Sam McKnight μοιράστηκε το πώς η πριγκίπισσα πήρε την απόφαση να υιοθετήσει το iconic χτένισμά της.

Το ότι το μαλλί της πριγκίπισσας Diana είναι ένα από τα εμβληματικότερα και περισσότερο αξιοζήλευτα είναι γεγονός. Πλέον γνωρίζουμε και πώς ακριβώς δημιουργήθηκε αυτό το signature look της!

Ο Sam McKnight, ο οποίος έγινε ο προσωπικός κομμωτής της Lady Diana από το 1990 έως τον τραγικό θάνατό της το 1997, μίλησε για την αξέχαστη πρώτη φορά που την γνώρισε, σε ένα νέο βίντεο για το British Vogue και το YouTube στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Την πρώτη φορά που γνώρισα την Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν σε ένα γύρισμα», είπε. «Αυτή η ξανθιά γυναίκα με τα μακριά πόδια έρχεται αναπηδώντας στις σκάλες, χαμογέλασε και μας έκανε να "λιώσουμε" όλοι, και ήταν η πριγκίπισσα Diana».

Ο McKnight είπε ότι είχε μια «πραγματικά υπέροχη μέρα» που έκανε πορτρέτα για το British Vogue, στο οποίο «έπαιζε» με τα μαλλιά της.

«Το έκανα ψεύτικα να φαίνεται κοντό κάτω από την τιάρα», είπε.

Όταν ολοκληρώθηκε η φωτογράφηση, η πριγκίπισσα Diana ρώτησε τον McKnight πώς θα έκανε τα μαλλιά της αν τον άφηνε να κάνει ό, τι ήθελε.

«Είπα ότι θα τα έκοβα όλα και θα ξεκινούσα από την αρχή», θυμάται. «Ήταν η αρχή της δεκαετίας του '90 και εκείνη τη στιγμή έκανα πολλές παραστάσεις και εξώφυλλα και πολλά από τα κορίτσια είχαν κοντά μαλλιά. Μετατοπιστήκαμε από τις αφάνες της δεκαετίας του '80, στο πιο ανδρόγυνο, επαγγελματικό σικ της δεκαετίας του '90».

«Σε μια εκπληκτική στιγμή, είπε: "Λοιπόν, γιατί δεν το κόβεις τώρα;" Έτσι το έκοψα τότε και δεν κοιτάξαμε ποτέ πίσω», είπε ο McKnight.

jenny.gr

Ο McKnight θυμήθηκε επίσης μια άλλη βασιλική στιγμή της καριέρας του: Όταν η πριγκίπισσα Diana συνάντησε τη μητέρα του κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε εργοστάσιο κοντά στο χωριό της Σκωτίας όπου ζούσε η μαμά του.

«Η μαμά μου και οι φίλοι της στέκονταν έξω και η Diana δεν είχε συναντήσει ποτέ τη μαμά μου. Έτσι μία από τις φίλες της μαμάς μου, φώναξε: «Αυτή είναι η μαμά του Sam» και για κάποιο λόγο η πριγκίπισσα ήξερε ακριβώς για ποιον μιλούσε και πήγε και της μίλησε. Αυτό έφτιαξε τη μέρα της μαμάς μου», είπε. «Νομίζω ότι ήταν για μένα η πιο υπερήφανη στιγμή που έχω νιώσει ποτέ στη δουλειά μου».

Πέρυσι, ο McKnight συνεργάστηκε με την ηθοποιό που υποδύθηκε την Diana στη σειρά του Netflix, Emma Corrin, για ένα εξώφυλλο της Vogue.

«Από τη μία πριγκίπισσα Diana στην άλλη», είπε αστεία . «Θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά μετά το πρώτο lockdown το καλοκαίρι και θυμάμαι ότι δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος πως ήμουν το σωστό άτομο για να το κάνω αυτό. Με εντυπωσίασε το πόσο έμοιαζε η Emma με την Πριγκίπισσα Diana στην εμφάνισή της».

Δείτε ακόμη:

Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.