CELEBRITIES

Gal Gadot: Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Justice League» απείλησε την καριέρα της


The Jennettes

7 Απριλίου 2021

Gal Gadot

Έχουν αποκαλυφθεί νέοι ισχυρισμοί σχετικά με τη συμπεριφορά του παραγωγού και σκηνοθέτη Joss Whedon και το γύρισμα της ταινίας «Justice League», συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για την σύγκρουση του σκηνοθέτη με την ηθοποιό Gal Gadot.

Σε μία συνέντευξη στο «The Hollywood Reporter», ο πρωταγωνιστής του «Justice League», Ray Fisher, μιλάει για πρώτη φορά εκτενώς για τους διάφορους ισχυρισμούς του εναντίον του Whedon και της Warner Bros, υπεύθυνων παραγωγής της ταινίας.

Το άρθρο αναφέρεται επίσης σε αρκετές διαμάχες στο σετ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Zack Snyder από τον Whedon, ανάμεσα στις οποίες και η τεταμένη σχέση του Whedon με την Gadot ενώ εργαζόταν στην ταινία του 2017.

Ένω ο Fisher προκάλεσε έρευνα στην WarnerMedia αφού ισχυρίστηκε ότι ο Whedon «ήταν βρώμικος, καταχρηστικός, μη επαγγελματίας και εντελώς απαράδεκτος», αποκαλύπτεται τώρα ότι και η Gadot είχε επίσης πολλά προβλήματα με τον Whedon. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι η Gadot είχε ανησυχίες για την αναθεωρημένη έκδοση του «Justice League» και συγκεκριμένα για τον χαρακτήρα της που είναι αρκετά πιο επιθετικός από τον χαρακτήρα της στη ταινία «Wonder Woman».

Ανώνυμες πηγές ανέφεραν ότι η μεγαλύτερη σύγκρουση μεταξύ Whedon και Gadot ήταν όταν ο σκηνοθέτης φέρεται να έκανε την ηθοποιό να λέει ατάκες που δεν της άρεσαν απειλώντας να βλάψει την καριέρα της εάν δεν συμμορφωνόταν. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι υποτιμούσε τον σκηνοθέτη του «Wonder Woman», Patty Jenkins, ενώ ένας μάρτυρας της παραγωγής είπε ακόμα ότι ο Whedon καυχιόταν ότι τα είχε με την ηθοποιό μετά από μία από τις συγκρούσεις τους.

«Της είπε ότι είναι ο συγγραφέας και πρόκειται να το κλείσει και να πει τις γραμμές και μπορεί να την κάνει να φαίνεται απίστευτα ηλίθια σε αυτήν την ταινία αν το θέλει», είπε ο μάρτυρας.

Μια πρόσθετη πηγή είπε ότι η Gadot και ο Jenkins κατήγγειλαν τον Whedon στον τότε πρόεδρο της Warner, Kevin Tsujihara. Σε μια δήλωση προς την THR, η Gadot είπε, «Είχα τα ζητήματά μου με τον [Whedon] και η Warner Bros το χειρίστηκε εγκαίρως».

Ο Whedon μέχρι τώρα δεν έχει σχολιάσει αυτούς τους ισχυρισμούς. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.