CELEBRITIES

Grace Elizabeth: Ο άγγελος της Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι έγινε μαμά με την πιο τρυφερή φωτογράφιση


The Jennettes

8 Απριλίου 2021

Grace Elizabeth: Ο άγγελος της Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι έγινε μαμά με την πιο τρυφερή φωτογράφιση
Grace Elizabeth: Ο άγγελος της Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι έγινε μαμά με μία καμπάνια

H Grace Elizabeth είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της Victoria’s Secret και πρόσφατα έγινε μαμά. Η ίδια θέλησε να διατηρήσει απόλυτη μυστικότητα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Είναι 24 χρονών και η πορεία της στο χώρο του modeling είναι ήδη πολύ πετυχημένη. 

Το όμορφο μοντέλο επέλεξε να ανακοινώσει τόσο την εγκυμοσύνη της όσο και τη γέννηση του γιου της, Noah, μέσα από μία ξεχωριστή καμπάνια της Victoria’s Secret για την Ημέρα της Μητέρας.

Η Grace Elizabeth δημοσίευσε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία από τη καμπάνια για τη Victoria Secret, η οποία φιλοξενήθηκε στη Vogue. Αυτό που κάνει τόσο μοναδική αυτή της την συνεργασία είναι ότι μίλησε για τα συναισθήματα που βίωνει ως νέα μαμά. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Γράφω αυτό εδώ με μάτια βουρκωμένα και ένα χαμόγελο. Σήμερα ανακοινώνουμε τον μικρό μας άνθρωπο στον κόσμο. Ο κόσμος συναντά τον Noah. Κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήμουν έτοιμη να τον μοιραστώ με τον κόσμο ακόμα. Το καλά κρυμμένο μυστικό μου. Ο σύζυγός μου και εγώ πραγματικά θέλαμε να ζήσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές. Να δώσουμε στο αγέννητο μωρό μας την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν για να μεγαλώσει χωρίς εξωτερικά μάτια ή προσδοκίες. Μόνο εμείς. Και ήταν απολύτως όμορφο".

H Grace Elizabeth κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της θέλοντας να ζήσει όλο το μαγικό συναίσθημα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.