CELEBRITIES

Πρίγκιπας William: Κατηγορεί τον αδερφό του ότι έβαλε τη δημοσιότητα πάνω από την οικογένεια


The Jennettes

8 Απριλίου 2021

Πρίγκιπας William: Κατηγορεί τον αδερφό του ότι έβαλε τη δημοσιότητα πάνω από την οικογένεια

Παρά τη συνεργασία τους με αφορμή ένα άγαλμα αφιερωμένο στην αείμνηστη μητέρα τους, Πριγκίπισσα Diana, η διαμάχη μεταξύ του Πρίγκιπα William και του Πρίγκιπα Harry δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης ακόμη.

Πρόσφατα, η δημοσιογράφος Gayle King, που μίλησε με τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle μετά τη συνέντευξη τους με την Oprah, αποκάλυψε ότι ο Harry μίλησε με τον αδελφό του αλλά η συζήτηση τους ήταν «μη παραγωγική».

Τώρα μία άλλη πηγή μίλησε την Τετάρτη στο «Us Weekly», επιβεβαιώνοντας ότι: «Η συνομιλία που είχε ο Harry και ο William μετά τη μεγάλη συνέντευξη δεν τελείωσε καλά. Δεν είδαν ο ένας τον άλλο για πάνω από έναν χρόνο και ο William πιστεύει ότι ο Harry θεωρεί ότι είναι πιο σημαντικός από όσο στην πραγματικότητα είναι και από τότε που μετακόμισε στην California, η επιτυχία και το Hollywood του έχουν πάρει το μυαλό. Έχει κατηγορήσει τον αδερφό του μετά την συνέντευξη που έδωσε ότι έβαλε τη δημοσιότητα πάνω από την οικογένεια».

Τις εβδομάδες αυτές πριν από την μεγάλη αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας τους, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις από βασιλικούς ειδήμονες για το αν θα μπορούσε αυτό να είναι το γεγονός που θα φέρει ξανά κοντά τον William και τον Harry. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα μπορούσε επίσης να είναι το ίδιο πράγμα που θα τους χωρίσει για πάντα. «Ο William επιμένει να συναντηθεί με τον Harry πριν από τη μεγάλη εκδήλωση, αλλά εκείνος αρνείται να συναντηθούν και δηλώνει πως δεν θα κάνει ότι θέλουν. Αν ο Harry κάνει κάποια σκηνή την μεγάλη ημέρα ή ακόμα χειρότερα, δεν εμφανιστεί καθόλου, ο William δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.