CELEBRITIES

Kate Hudson: Ποζάρει με το πιο girly μαγιό και περιμένει το καλοκαίρι


The Jennettes

8 Απριλίου 2021

Kate Hudson: Ποζάρει με το πιο girly μαγιό και περιμένει το καλοκαίρι
Kate Hudson: Ποζάρει με το πιο girly μαγιό και περιμένει το καλοκαίρι

H Kate Hudson λατρεύει να μοιράζεται τις στιγμές της στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ η αυθόρμητη πλευρά της. Η ίδια λοιπόν, χθες ανέβασε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της που ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφίζεται, χορεύοντας και επέλεξε να φορέσει ένα girly bikini σε pastel αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο pattern αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και φροντίζει να μας το δείξει με τον καλύτερο τρόπο.

Η Hudson έχει εμμονή με τα μαγιό και το έχει δείξει πολλές φορές μέσα από τα posts της. Φυσικά, προσέχει τόσο την διατροφή της όσο και το να γυμνάζεται καθημερινά, και όπως θα διαπιστώσετε, το σώμα της είναι αψεγάδιαστο.

Η 41χρονη star έχει τρία παιδιά και μάλιστα πρόσφατα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "Sunday Today" για το πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά από τρεις διαφορετικούς μπαμπάδες.

«Έχω πολλούς μπαμπάδες, έχω παιδιά παντού. Οι μόνες προσδοκίες που έχω στη ζωή μου που είναι πραγματικά υψηλές είναι από τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά γι' αυτό, και ελπίζω για το καλύτερο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.