CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το «JLo» - Πώς καθιερώθηκε να την αποκαλούμε έτσι


The Jennettes

9 Απριλίου 2021

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το «JLo» - Πώς καθιερώθηκε να την αποκαλούμε έτσι

Όλοι ξέρουμε και θαυμάζουμε την Jennifer Lopez ή αλλιώς JLo.

Τα τραγούδια της μας παρασύρουν με τον ρυθμό τους ενώ η παρουσία της στη σκηνή είναι εκρηκτική. Ταυτόχρονα η λάμψη και η νεανική της όψη όπως και το στιλ της μας εμπνέουν.

Ο αρραβώνας της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν. Λίγες ώρες αργότερα, το ζευγάρι διέψευσε την είδηση.

Η 51χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε σε συνέντευξη της στο Instyle για την σχέση τους και πολλά ακόμα.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το nick name ‘JLo’ και για το πώς καθιερώθηκε να την αποκαλούμε έτσι σε όλη σχεδόν την 30χρονη καριέρα της!

“Tο όνομα J-Lo προήλθε από τον ράπερ Heavy D. Ήρθε στο στούντιο όταν έφτιαχνα το πρώτο μου άλμπουμ, το 1999, και με φώναζε Jenny-Lo, Jennifer-Lo ή JLο. Οταν έκανα το δεύτερο άλμπουμ μου, αποφάσισα λοιπόν να το ονομάσω JLo (το 2001) και πιστεύω ότι τότε πραγματικά έδεσε”, είπε χαρακτηριστικά.

Αργότερα, το ίδιο ψευδώνυμο έδωσε και στη σειρά ρούχων και αρωμάτων που κυκλοφόρησε, καθώς και στη νέα σειρά περιποίησης δέρματος.

Δείτε ακόμη: Oι πιο κομψές τσάντες για κάθε στιλ και budget


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.