CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Εύχεται χρόνια πολλά στον γιο της με μία γλυκιά ανάρτηση στο Instagram


The Jennettes

9 Απριλίου 2021

Gwyneth Paltrow: Εύχεται χρόνια πολλά στον γιο της με μία γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Η Gwyneth Paltrow ευχήθηκε στον skateboarder γιο της Moses Martin με αφορμή τα 15 γενέθλια του.

Στις 8 Απριλίου, η ιδρύτρια της Goop ανάρτησε στο Instagram ένα αφιέρωμα γενεθλίων, γράφοντας, «Moses δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 15 σήμερα. Είσαι ο πιο τρελός, πιο γλυκός, πιο λαμπρός άντρας. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ που ούτε μπορείς να το φανταστείς. Χρόνια πολλά, little shredder.».

Η ίδια μοιράστηκε επίσης δύο φωτογραφίες του γιου της,  μία κοντινή στην οποία μοιάζει πολύ στον πατέρα του, τον πρώην σύζυγο της Gwyneth, τον frontman των Coldplay, Chris Martin, και μια δεύτερη φωτογραφία του Moses που κάνει ένα γύρισμα με το skateboard του. 

Διάφοροι stars σχολίασαν από κάτω και έσπευσαν να ευχηθούν στον Moses χαρούμενα γενέθλια. Η Rachel Zoe έγραψε, «Ω θεέ μου! Χρόνια πολλά όμορφε Moses.» Η Tracy Anderson πρόσθεσε, «Θεέ μου ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ!!!! Χρόνια πολλά Moses!!!! Κοίτα σε! Εσύ και η αδερφή σου έχετε υπέροχα ταλέντα!!!! Σας αγαπώ όλους.». Τέλος, ο Ali Wentworth σχολίασε, «Moses 15 !!!!!! Πώς συνέβη αυτό; Χρόνια πολλά!».

Ο Moses εμφανίζεται σπάνια στον λογαριασμό Instagram της μαμάς του. Τον Ιανουάριο, η Paltrow μίλησε για το πάθος του γιου της για skateboard σε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live».

«Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι είναι skateboarder, μπορεί να κάνει πολλά, μόνος του, έξω, εξασκεί τις δεξιότητες του, δοκιμάζει κόλπα και τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι 14. Και ξέρεις, όπως γνωρίζουν όλοι οι γονείς που παρακολουθούν την εκπομπή σου, είναι δύσκολη αυτή η ηλικία, παρατήρησα ότι αποτελεί ένα από τα πιο δύσκολα αναπτυξιακά στάδια.».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.