CELEBRITIES

Hugh Jackman: Με αφορμή την ασημένια επέτειο τους στέλνει ένα μήνυμα αγάπης στη σύζυγό του


The Jennettes

12 Απριλίου 2021

Hugh Jackman: Με αφορμή την ασημένια επέτειο τους στέλνει ένα μήνυμα αγάπης στη σύζυγό του

Ο Hugh Jackman γιορτάζει την ασημένια επέτειό του με τη σύζυγό του Deborra-Lee Furness. Την Κυριακή ο 52χρονος ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους στο Instagram, σε ένα γλυκό αφιέρωμα για την 25η επέτειό τους.

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου, Deb είναι τόσο φυσικό όσο το να αναπνέω. Σχεδόν από τη στιγμή που συναντηθήκαμε... ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί. Στα 25 χρόνια, η αγάπη μας έχει γίνει πιο βαθιά. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια έχουν γίνει πιο συναρπαστικά, η μάθηση έχει γίνει μεγαλύτερη. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιράστηκα την αγάπη, τη ζωή και την οικογένειά μαζί σου. Έχουμε μόλις ξεκινήσει. Deb, σ 'αγαπώ με όλη μου την καρδιά!».

Ο Jackman συναντήθηκε με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη του Furness, στο σετ της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς «Correlli», όπου η ίδια πρωταγωνιστούσε και τέλεσαν  τον γάμο τους τον Απρίλιο του 1996, σε μια εκκλησία έξω από την Μελβούρνη. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Oscar, που είναι 20 ετών και μία κόρη, την Ava, που είναι 15 ετών.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο People τον Μάρτιο του 2020 πριν από την 24η επέτειο γάμου τους είπε ότι αυτός και η σύζυγός του εξακολουθούν να βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλο.

«Συνεχίζουμε πάντα να μαθαίνουμε γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε πρέπει, παρόλο που είμαστε μαζί 25 χρόνια, να κάνουμε επανεκκίνηση όλη την ώρα. Πάντα κρατάω το πόσο αστεία είναι και πόσο εκπληκτική είναι και πόσο έξυπνη είναι. Με τα χρόνια γίνεται ακόμα καλύτερη».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας το ζευγάρι απολαμβάνει ποιοτικό οικογενειακό χρόνο με τον Oscar και την Ava. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.