CELEBRITIES

Madonna: Ποζάρει με την κόρη της και ξαφνιάζει τους θαυμαστές της


The Jennettes

12 Απριλίου 2021

Madonna: Ποζάρει με την κόρη της και ξαφνιάζει τους θαυμαστές της
Madonna: Ποζάρει με την κόρη της και ξαφνιάζει τους θαυμαστές της

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon, έχει μεγαλώσει και πλέον είναι φανερό ότι μοιάζει πιο πολύ με την διάσημη star. Η ίδια φυσικά δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει τους θαυμαστές της. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία της «βασίλισσας της pop» με την κόρη της, Λούρδη. 

Η Μadonna ποζάρει με την κόρη της με ανοιξιάτικη διάθεση, φορώντας ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά και η κόρη της με ένα ανάλογο stylish look. 

Στη φωτογραφία φαίνονται οι τρίχες στις μασχάλες της Λούρδη και πολλοί fans της 59χρονης έσπευσαν να κατακρίνουν την επιλογή της Madonna να φωτογραφηθεί με την κόρη της σε αυτή την πόζα, αλλά η ίδια δεν απάντησε σε κανένα σχόλιο.

Η Λούρδη μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισε να κάνει κι εκείνη λογαριασμό στο Instagram, και όπως φαίνεται, απολαμβάνει να ανεβάζει φωτογραφίες που ίσως πολλές φορές προκαλούν ποικίλα σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.