CELEBRITIES

Anthony Hopkins: Η ξεκαρδιστική αντίδρασή του όταν «έγραψε» ιστορία στα BAFTA


The Jennettes

12 Απριλίου 2021

Anthony Hopkins: Η ξεκαρδιστική αντίδρασή του όταν «έγραψε» ιστορία στα BAFTA
Ο διάσημος ηθοποιός μοιράζεται την αστεία ιστορία όταν έμαθε πως κέρδισε το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στα χθεσινά βραβεία BAFTA.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράζεται την αστεία ιστορία όταν έμαθε πως κέρδισε το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στα χθεσινά βραβεία BAFTA.

Ο Sir Anthony Hopkins μπορεί να έγραψε ιστορία στα χθεσινά βραβεία ως ο γηραιότερος άνδρας νικητής της κατηγορίας καλύτερου ηθοποιού στην ηλικία των 83, όμως η ξεκαρδιστική ιστορία του είναι αυτή που μας «έκλεψε» την καρδιά!

Για μερικούς, το να κερδίσουν ένα βραβείο BAFTA είναι ένα όνειρο ζωής, μια σημαντική στιγμή στην καριέρα τους που αντανακλά τους κόπους του να βγάλεις πέρα έναν δύσκολο ρόλο. Για τον Anthony Hopkins ήταν μια συνηθισμένη μέρα με το αγαπημένο του χόμπι: Την ζωγραφική!

Ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος έχει κερδίσει το βραβείο δύο φορές πριν, απουσίαζε από την διαδικτυακή εκδήλωση, με τον σκηνοθέτη της ταινίας του «The Father», Florian Zeller, να το παραλαμβάνει για λογαριασμό του.

Μετά την τελετή, ο Sir Anthony ομολόγησε: «Ήμουν τόσο έκπληκτος. Καθόμουν εδώ και ζωγράφιζα. Αυτό είναι το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου. Είμαι καλυμμένος με χρώματα», είπε.

«Άκουσα φωνές από την διπλανή πόρτα. Σκέφτηκα, "Τι στο καλό συμβαίνει;" Νόμιζα ότι παρακολουθούσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Τότε πήρα ένα μήνυμα από τον Florian και έμαθα ότι κέρδισα».

Τα βραβεία BAFTA κάθε χρόνο χαρακτηρίζονται ως «προάγγελος» των πολυαναμενόμενων βραβείων Oscar και όλοι αναμένουμε με αγωνία εάν ο αγαπημένος σε όλους Anthony Hopkins καταφέρει και κερδίσει το δεύτερο Oscar στην καριέρα του. Ίσως τότε να έχει λίγο περισσότερη αγωνία!

Δείτε ακόμη:

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα BAFTA 2021

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.