CELEBRITIES

Tori Spelling: Ποζάρει με το μαγιό της και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ


The Jennettes

13 Απριλίου 2021

Tori Spelling: Ποζάρει με το μαγιό της και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ
Tori Spelling: Ποζάρει με το μαγιό της και μας δείχνει πόσο απολαμβάνει το χρόνο που περνάει με τα παιδιά της

Η λαμπερή ηθοποιός, Tori Spelling, που μεσουράνησε στη δεκαετία του '90, κυρίως στην τηλεόραση πλέον είναι μαμά πέντε παιδιών και απολαμβάνει τόσο πολύ αυτόν της ρόλο, καθώς μοιράζεται μοναδικές στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η 49χρονη Tori απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της, Dean McDermott και τα πέντε της παιδιά σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα, και όπως θα διαπιστώσετε από τα παρακάτω video που ανέβασε η ίδια, λατρεύει να παίζει και να αστειεύεται με τα παιδιά της. 

Η Tori Spelling παραμένει εντυπωσιακή και μάλιστα ποζάρει με το ολόσωμο bikini της ενώ τα σχόλια που λαμβάνει από τους fans της, είναι μόνο κολακευτικά. Μπορεί η ίδια να έχει περάσει πολλά, όπως έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν με τα κιλά της, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

«Μετά το πέμπτο μου παιδί, ομολογώ ότι το σώμα μου δεν επανήλθε όπως με τα προηγούμενα 4 παιδιά μου. Αλλά δούλεψα και η αλλαγή φαίνεται», είχε τονίσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες!

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.