CELEBRITIES

Ο γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson κατηγορείται για κακοποίηση από την πρώην φίλη του


The Jennettes

14 Απριλίου 2021

Chet Hanks

Ο γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson, Chet Hanks αντιμετωπίζει αστική αγωγή για 1 εκατομμύριο δολάρια αφού κατηγορείται για σωματική κακοποίηση από την πρώην φίλη του.

Την Τρίτη, ο 30χρονος ηθοποιός μηνύθηκε από την πρώην φίλη του Kiana Parker για επίθεση, βιαιοπραγία και σκόπιμη διέγερση συναισθηματικής δυσφορίας, σύμφωνα με το PEOPLE. Η αγωγή της Parker έρχεται ένα μήνα μετά την αγωγή του Chet εναντίον της για κλοπή, επίθεση, σφετερισμό και βιαιοπραγία.  

Ο δικηγόρος του Chet, Marty Singer, σε μια δήλωση που ελήφθη από το The Daily Beast είπε, «Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Kiana Parker είναι σοκαριστικοί. Οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί». 

Οι δικηγόροι της Parker, D'Angelo Lowe και Kevin Murray, έδωσαν συνέντευξη Τύπου έξω από το Κέντρο Δικαιοσύνης του Fort Bend County στο Richmond του Texas, όπου δήλωσαν ότι ο κίνδυνος είναι παρόν και σαφής για την Parker.

«Αυτό αφορά τη βία μέσα στα όρια μιας σχέσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ενός άνδρα που διανοητικά και σωματικά και ψυχολογικά έπληξε την Kiana Parker», είπε ο Murray.

Η Parker είπε ότι ο Chet, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε μια προεπισκόπηση του μουσικό του βίντεο για το αμφιλεγόμενο τραγούδι του «White Boy Summer», ήταν σωματικά βίαιος μαζί της σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς και λεκτικά καταχρηστικός.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Parker είπε ότι εκείνη και ο Chet ήταν στη New Orleans, όπου ο ηθοποιός είχε γυρίσματα για το «Showtime's Honor» όταν οι δύο τους είχαν έναν καυγά στον οποίο φέρεται να την άρπαξε από τον καρπό και να την τράβηξε δυναμικά προς αυτόν, λέγοντας της ότι θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με εκείνη, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Chet έγινε επιθετικός και εχθρικός για αυτό που προέκυψε νωρίτερα και άρχισε να την παρενοχλεί προφορικά και να την σπρώχνει με δύναμη. Στην ένορκη δήλωση, η Parker περιέγραψε τις προσπάθειές της να φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως και ότι ο Chet την εμπόδισε να το κάνει και της πέταξε ένα μπουκάλι. Ταυτόχρονα είπε ότι την άρπαξε και την έσυρε μακριά από την πόρτα.

Η Parker θυμήθηκε κι άλλο ένα περιστατικό από τον Δεκέμβριο του 2020 στο κοινό τους σπίτι στο Sugar Land του Texas, όπου ο Chet απείλησε να την πυροβολήσει. Στην κατάθεση της, είπε ότι οι δίδυμοι 9χρονοι γιοι της ήταν στο σπίτι μαζί τους εκείνη τη στιγμή και φοβούμενη για την ασφάλειά τους, τους πήγε στο σπίτι της μητέρας της. Επίσης, είπε ότι έκρυψε το πυροβόλο όπλο του Chet, ώστε να μην έχει πρόσβαση σε αυτό.

Η ίδια διηγήθηκε το πως ο Chet έγινε λεκτικά καταχρηστικός και απειλητικός όταν τελικά του ζήτησε να χωρίσουν και πως όταν εκείνος τελικά συμφώνησε, η Parker μάζεψε μερικά από τα πράγματα της από το σπίτι και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο. Λίγες μέρες αργότερα, στις 8 Ιανουαρίου, είπε ότι επέστρεψε στο σπίτι για να πάρει τα υπάρχοντά της και τότε ο Chet έγινε εξαιρετικά επιθετικός, ακολουθώντας την μέσα στο σπίτι και αντιμετωπίζοντας την με εχθρικό τρόπο.

Στην συνέχει αναφέρει, ότι ενώ η βρισκόταν στην κουζίνα, ο Chet ήρθε προς το μέρος της με ένα μαχαίρι πριν πάρει ένα δοχείο και το πετάξει στον αέρα μπροστά της, ωστόσο εκείνη μπόρεσε να βγει έξω από το σπίτι. Λέει ακόμη, ότι προσπάθησε να ηχογραφήσει τη φιλονικία στο τηλέφωνό της, αλλά ότι εκείνος πάλεψε μαζί της και σήκωσε τα χέρια της σε μια προσπάθεια να πάρει το τηλέφωνο που είχε καταγράψει τη βίαιη έκρηξή του. Ο Chet φέρεται να κλώτσησε την Parker, κάνοντας την να πέσει και έπειτα να την έσυρε μέχρι το πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η Parker ζήτησε και της δόθηκε προστατευτική εντολή εναντίον του ηθοποιού λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου.

«Εάν αυτός ήταν ένας μαύρος άντρας που διέπραξε αυτές τις ίδιες βίαιες πράξεις εναντίον μιας λευκής γυναίκας ή μιας μαύρης γυναίκας, ο Chet Hanks θα είχε κατηγορηθεί τώρα. Αντ 'αυτού δεν έχει κατηγορηθεί και κοροϊδεύει τις μαύρες γυναίκες στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης δηλώνοντας ότι πρόκειται να είναι ένα «White Boy Summer» και ένα «Black Queen Summer». Γνωρίζοντας ότι κακοποίησε ψυχικά και σωματικά μια μαύρη βασίλισσα, θέλουμε δικαιοσύνη για την Kianna Parker», είπε ο Lowe. 

Ο Chet, στην αγωγή του που έχει προηγηθεί αυτή της πρώην κοπέλας τους, κατηγόρησε την Parker ότι έκλεψε χρήματα από αυτόν για να πληρώσει τα έξοδα ταξιδιού τα δικά της και της φίλη της, καθώς και χρήματα που είχε χρησιμοποιήσει για να πληρώσει το ενοίκιο της που ξεπερνούσε τα 5.000 $. Όταν οι δύο τους  χώρισαν, ο Chet είπε ότι ακύρωσε τη μίσθωση σε μια ενοικιαζόμενη κατοικία στο Houston του Texas και ότι άρχισε να απομακρύνεται. Στις 8 Ιανουαρίου, ο Hanks ισχυρίζεται ότι η Parker έφτασε στο σπίτι με τρεις απειλητικούς μεγαλόσωμους άντρες και ότι ένας από αυτούς του έδειξε ότι είχε όπλο. Είπε ακόμη ότι εκείνη περπάτησε προς αυτόν, κρατώντας ένα δοχείο και ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πέταξε το δοχείο στο πρόσωπο του ενώ τον έκοψε με το μαχαίρι. 

Ο δικηγόρους του είχε δηλώσει τότε ότι την επόμενη μέρα που ο Chet Hanks αντιμετώπισε την Kiana Parker για την κλοπή χρημάτων από την πιστωτική του κάρτα, η κυρία Parker συνοδευόμενη από ένα τεράστιο άνδρα που έφερε όπλο, επιτέθηκε στον Chet με ένα μαχαίρι, κάνοντας τον να αιμορραγεί άφθονα. «Είναι όλα στο βίντεο και το αδιαμφισβήτητο βίντεο αφηγείται όλη την ιστορία», είπε ο , Marty Singer.
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.