CELEBRITIES

Audrey Hepburn: Η ζωή της θα γίνει τηλεοπτική σειρά


The Jennettes

19 Απριλίου 2021

Audrey Hepburn
Εμπνευσμένη από τη βιογραφία που γράφτηκε από τον γιο της Hepburn, Luca Dotti και τον Ιταλό δημοσιογράφο Luigi Spinola, η σειρά θα ξεκινήσει από τα χρόνια δημιουργίας της Audrey στην Ευρώπη και θα ακολουθήσει το ταξίδι της για να γίνει θρύλος του Hollywood.

Καμία γυναίκα δεν θα ξεπεράσει ποτέ το στυλ της Audrey Hepburn, αυτό τουλάχιστον πιστεύει και η δημιουργός της σειράς «The Good Wife», Jacqueline Hoyt. Σύμφωνα με το «Variety», η σεναριογράφος εργάζεται επίσημα στην πρώτη δραματική σειρά για τη ζωή της iconic ηθοποιού. 

Εμπνευσμένη από τη βιογραφία που γράφτηκε από τον γιο της Hepburn, Luca Dotti και τον Ιταλό δημοσιογράφο Luigi Spinola, η σειρά θα ξεκινήσει από τα χρόνια δημιουργίας της Audrey στην Ευρώπη και θα ακολουθήσει το ταξίδι της για να γίνει θρύλος του Hollywood.

Ο Dotti, ο γιος της Hepburn με τον Ιταλό ψυχίατρο Andrea Dotti,  είχε προηγουμένως συνεργαστεί με τον Spinola στο «Audrey at Home», μια συλλογή από τις προσωπικές του αναμνήσεις για τη βραβευμένη με Oscar μητέρα του μαζί με μερικές από τις αγαπημένες της συνταγές. 

Η Hoyt, εν τω μεταξύ, ολοκλήρωσε πρόσφατα την τηλεοπτική προσαρμογή του βραβευμένου με Pulitzer «The Underground Railroad» του του Colson Whitehead για το Amazon Prime Video, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου.

Στο τέλος του 2020, το ντοκιμαντέρ «Audrey: More Than An Icon» επιχείρησε επίσης να δώσει μια πιο σφαιρική αίσθηση της ζωής της Hepburn στους αμέτρητους θαυμαστές της. Η παραγωγή του έγινε από τους Nick Taussig και Annabel Wigoder, την ομάδα πίσω από το υποψήφιο για BAFTA «McQueen» και η σκηνοθεσία από την 26χρονη Βρετανίδα αυθεντία Helen Coan.

«Η δυσκολία στη δημιουργία της ταινίας ήταν ότι η Audrey Hepburn ήταν πολύ ενάρετη, δεν ήταν αρκετά συγκρουσιακή». Χωρίς σύγκρουση όμως, είναι δύσκολο να φτιάξεις μια ελκυστική ταινία. Είχε αξιοθαύμαστο αυτοέλεγχο, ανάμεσα σε όλα, χωρίς εξάρσεις οργής, ούτε καν. Ίσως αυτό συνέβαινε γιατί έζησε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, γεγονός που την κρατούσε πάντα ταπεινή και την έκανε να αγαπάει τη ζωή… όσο περισσότερο δουλεύεις σε μια ταινία για αυτήν, τόσο περισσότερο την θαυμάζεις», δήλωσε η Taussig στη βρετανική Vogue.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποια ηθοποιός θα τολμούσε να ενσαρκώσει την Audrey στην οθόνη;

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.