CELEBRITIES

Goldie Hawn: Η μαμά της Kate Hudson της εύχεται για τα γενέθλιά της με τα πιο τρυφερά λόγια


The Jennettes

20 Απριλίου 2021

Goldie Hawn: Η μαμά της Kate Hudson της εύχεται για τα γενέθλιά της με τα πιο τρυφερά λόγια
Η διάσημη ηθοποιός Kate Hudson, γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της τη Δευτέρα και η μητέρας της, Goldie Hawn της έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα!

Η διάσημη ηθοποιός, Kate Hudson, γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της τη Δευτέρα και η μητέρα της, Goldie Hawn τής έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα!

Η 75χρονη ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ, ευχήθηκε στην Hudson για τα 42α γενέθλια της με μια throwback φωτογραφία των δύο πάνω σε έναν μηχανικό ταύρο.

«Χρόνια πολλά πολύτιμό μου κορίτσι @Katehudson. Σ 'αγαπώ άπειρα❤️🎉», έγραψε η Hawn στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Η Hudson σχολίασε: «Σ 'αγαπώ πολύ μαμά! ❤️❤️❤️». Μοιράστηκε  επίσης ένα γλυκό βίντεο με το μικρότερο παιδί της, την κόρη της Rani Rose, να τραγουδά το «Happy Birthday» στο Instagram.

«Η αγάπη των γενεθλίων ήταν αισθητή. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας σήμερα», πρόσθεσε. «Δεν είναι καν μεσημέρι ακόμα 🙏❤️», ενώ το μεγαλύτερο παιδί της Hudson, ο γιος Ryder, σχολίασε: «Χρόνια πολλά μαμάκα ❤️».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Η Kate Hudson μίλησε πρόσφατα για την ανατροφή της από τη μαμά της Goldie Hawn και για το τι ήλπιζε να μεταβιβάσει στην κόρη της Rani.

«Η μαμά μου, μου έδωσε τον λόγο για να μπορώ να αισθάνομαι αρκετά σίγουρη για να βγω έξω και να νιώσω ότι η ζωή μου ανήκει», είπε. «Η μαμά ήταν η μεγαλύτερη μαζορέτα μου. Και αυτό με έκανε να σκεφτώ τη Rani. Ελπίζω να της δώσω αυτό το είδος εμπιστοσύνης».

Η Hudson πρόσθεσε: «Η μαμά πάντα μου έλεγε: "Μην αφήνεις ποτέ έναν άνδρα να μειώνει το φως σου". Έτσι δεν έχω καθορίσει ποτέ τον εαυτό μου με τον τρόπο που με βλέπει ένας άντρας, αλλά μπορώ να ορίσω τον εαυτό μου στην ενότητα που μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί».

Δείτε ακόμη:

Γυρνάμε το χρόνο πίσω και φτιάχνουμε το άλμπουμ με τις πιο διάσημες μαμάδες

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.