CELEBRITIES

Angelina Jolie: Μιλά για το πώς ο χωρισμός της από τον Brad Pitt επηρέασε την καριέρα της


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

Angelina Jolie: Μιλά για το πώς ο χωρισμός της από τον Brad Pitt επηρέασε την καριέρα της
Η Angelina Jolie μίλησε για το πώς το διαζύγιό της με τον Brad Pitt επηρέασε την καριέρα της στον κινηματογράφο και τη δυνατότητά της να «κερδίσει» συγκεκριμένους ρόλους.

Η Angelina Jolie μίλησε για το πώς το διαζύγιό της με τον Brad Pitt επηρέασε την καριέρα της στον κινηματογράφο και τη δυνατότητά της να «κερδίσει» συγκεκριμένους ρόλους.

Η διάσημη ηθοποιός είναι ειλικρινής για το πώς είναι να είσαι ανύπαντρη μητέρα.

Από τότε που χώρισε από τον Brad Pitt το 2016, ανέλαβε λιγότερα έργα από ό, τι θα έκανε κανονικά, λέγοντας στο Entertainment Weekly, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 20 Απριλίου: «Αγαπώ τη σκηνοθεσία, αλλά η αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση δεν επέτρεψε να σκηνοθετήσω για μερικά χρόνια».

«Χρειάστηκε να κάνω πιο σύντομες δουλειές και να είμαι σπίτι περισσότερο, έτσι έκανα λιγότερες δουλειές», εξήγησε. «Αυτή είναι πραγματικά η αλήθεια».

Μαζί με τον Brad μοιράζονται την επιμέλεια των πέντε από τα έξι παιδιά τους, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox, ενώ ο μεγαλύτερος γιος τους, Maddox, είναι πλέον 18.

Μια πηγή είπε ότι το πρώην ζευγάρι έδωσε προτεραιότητα στην υγεία και την ευτυχία των παιδιών τους, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας: «Όλα τα παιδιά είναι σπίτι με την Angelina, αλλά συνεχίζουν να βλέπουν τον Brad τακτικά».

jenny.gr

«Συνεχίζουν με τα μαθήματά τους στο σχολείο, εξασκούν τις γλώσσες τους, παίζουν όργανα, επιτραπέζια παιχνίδια και βοηθούν να μαγειρέψουν το δείπνο», συνέχισε η πηγή. «Δεν υπήρξε και πολλή προσαρμογή, δεδομένου ότι έχουν συνηθίσει να κάνουν μαθήματα για το σχολείο από το σπίτι».

Ωστόσο, τα γυρίσματα για την ταινία του HBO Max «Those Who Wish Me Dead», που πρωταγωνιστεί η Angelina, πραγματοποιήθηκαν πριν από την πανδημία στο Νέο Μεξικό και η ηθοποιός είχε τα παιδιά της δίπλα της για ολόκληρη την παραγωγή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά θα πετούσαν πίσω στο Los Angeles κάποιες μέρες για να δουν και τον Brad.

Η 45χρονη ηθοποιός αναγνώρισε πρόσφατα πόσο ασυνήθιστη είναι η οικογενειακή της ζωή, σχολιάζοντας στη βρετανική Vogue: «Νιώθω ότι μου λείπουν όλες οι δεξιότητες για να είμαι μια παραδοσιακή μαμά στο σπίτι».

Όσο ασυνήθιστη κι αν είναι η ζωή της και τα παιδιά της, η Angelina είπε επίσης ότι ποτέ δεν ήταν καλύτερα. Όπως το έθεσε, «Νιώθω ότι στα 50 μου θα θριαμβεύσω».

Δείτε ακόμη:

Όλες οι φορές που τα παιδιά της Angelina Jolie την υποστήριξαν δημοσίως

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.