ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να πετύχετε τα τέλεια φρύδια


Ελένη Τσούτση

20 Απριλίου 2021

Πώς να πετύχετε τα τέλεια φρύδια
Πώς να πετύχετε τα τέλεια φρύδια

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να κόψετε τις επισκέψεις σας στην αισθητικό-αν συνηθίζετε να τα περιποιείστε εκεί- ωστόσο μπορείτε να προσπαθήσετε και μόνες σας.

Τα tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη:

Τοποθετήστε το πινέλο ώστε να είναι σε ευθεία με την άκρη της μύτης σας και την εσωτερική γωνία του ματιού σας. Εκεί πρέπει να είναι η αρχή του φρυδιού σας.

jenny.gr

Στη συνέχεια βάλτε την μύτη του πινέλου στην άκρη της μύτης σας, συνεχίστε περνώντας το από την μέση του ματιού σας και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε το φρύδι σας. Εκεί πρέπει να βρίσκεται το πιο ψηλό σημείο του φρυδιού σας. Τέλος, τοποθετήστε πάλι το πινέλο στην άκρη της μύτης σας, συνεχίστε στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και ακουμπήστε το πάνω στο φρύδι σας. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας. 

Να ξέρετε ότι το τέλειο σχήμα φρυδιών απαιτεί βάψιμο με σκιά ή μολύβι. Γεμίστε τα κενά που υπάρχουν και τονίστε το σχήμα τους, με προϊόν σε απόχρωση ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτούς από το φυσικό σας χρώμα.

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.