ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Hailey Bieber: Μας δείχνει το μυστικό της για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2021

Hailey Bieber: Μας δείχνει το μυστικό της για λαμπερό δέρμα
Hailey Bieber: Μας δείχνει το μυστικό της για λαμπερό δέρμα

Η Hailey Bieber αγαπά να περιποιείται την επιδερμίδα της, και φυσικά η δουλειά της ως μοντέλο, την κάνει αρκετά σχολαστική. Συχνά μάλιστα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube, καθώς οι followers της θέλουν να μαθαίνουν όλα τα μυστικά της.

Το γνωστό μοντέλο είναι skincare addict και ανήκει στη κατηγορία των it girls που λατρεύει τα νέα προϊόντα, όπως και να τεστάρει ποια ταιριάζουν με το δέρμα της.

Διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα αφού ακολουθεί πιστά όλα τα απαιτούμενα βήματα περιποίησης που έχει μάθει τόσα χρόνια δίπλα στους experts.

H ίδια ανέβασε ένα mini video που μας δείχνει πώς κάνει την skincare routine της. Εφαρμόζει το ένα προϊόν μετά το άλλο και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Μπορεί να μην αναφέρει ποια είναι τα προϊόντα που εμπιστεύεται, αλλά ίσως πρόκειται για ένα teaser για τη νέα σειρά skincare που ετοιμάζει!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.