CELEBRITIES

Chrissy Teigen: Η Meghan Markle επικοινώνησε πρώτη φορά μαζί της όταν έχασε το μωρό της


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

Chrissy Teigen και Meghan Markle
H Chrissy Teigen υποστηρίζει από την αρχή την Meghan Markle. Την Τρίτη δήλωσε ότι αυτή και η Δούκισσα του Sussex έχουν συνδεθεί πολλές φορές, αλλά η Markle, η οποία υπέστη αποβολή το περασμένο καλοκαίρι, επικοινώνησε μαζί της για πρώτη φορά μετά την απώλεια του γιου της Jack πέρυσι.

H Chrissy Teigen υποστηρίζει από την αρχή τη Meghan Markle. Την Τρίτη δήλωσε ότι αυτή και η Δούκισσα του Sussex έχουν συνδεθεί πολλές φορές, αλλά η Markle, η οποία υπέστη αποβολή το περασμένο καλοκαίρι, επικοινώνησε μαζί της για πρώτη φορά μετά την απώλεια του γιου της, Jack πέρυσι.

«Ναι, ήταν τόσο ευγενική με μένα από τότε που γνωριστήκαμε. Μου είχε γράψει για το μωρό, Jack.... αλλά ναι είναι πραγματικά υπέροχη και τόσο ευγενική, όσο ευγενική λένε όλοι ότι είναι. "Γι 'αυτό κοιτάζεις όλα αυτά και λες: «Θεέ μου, τι πάει εντελώς λάθος με τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν αυτό το άτομο να δείχνει τόσο κακόβουλο ή τόσο τρελό;», όταν είναι τόσο απλό γι’αυτους να είναι τόσο ευγενικοί όσο και εκείνη», είπε η Teigen σε απάντηση σε μια ερώτηση των θαυμαστών της κατά τη διάρκεια του «Watch What Happens Live!».

Η Teigen πρόσθεσε ότι μίλησε επίσης με τη Markle, μετά τη συνέντευξή της με τον Πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey τον περασμένο μήνα. Ο οικοδεσπότης του WWHL, Andy Cohen, ρώτησε αν η Markle είχε μοιραστεί κάποια «επιπλέον πληροφορία» κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, αλλά η Teigen αρνήθηκε να πει κάτι που δεν κοινοποιήθηκε.

«Όχι, νομίζω ότι ήταν πολύ ειλικρινής [και] ανοιχτή. Νομίζω ότι ήταν η αλήθεια της από την αρχή», είπε. 

Η Teigen, που συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Markle, όταν εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή «Deal ή No Deal», την έχει υπερασπιστεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Τον περασμένο μήνα, η Teigen μίλησε πάλι όταν η Markle κατηγορήθηκε για εκφοβισμό μελών του προσωπικού του παλατιού όταν ήταν εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει», δήλωσε.

Το 2018, η Teigen κατηγόρησε τον πατέρα της Markle μετά τη συνέντευξή του στη «The Mail», στην οποία εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη επαφής με την κόρη του από τότε που παντρεύτηκε τον Harry.

«Αυτός ο τύπος... αυτός ο τύπος είναι απαίσιο. Τι συμβαίνει με αυτόν; Αφήστε την κόρη σας να είναι ευτυχισμένη, παρακαλώ. Αυτό είναι ενοχλητικό», έγραψε στο Twitter, μαζί με στιγμιότυπα οθόνης από το άρθρο, συμπεριλαμβανομένου ενός που επισημαίνει πώς ο Thomas Markle ισχυρίστηκε ότι η αείμνηστη μητέρα του Harry, Πριγκίπισσα Diana «θα είχε μισήσει τον τρόπο με τον οποίο μου φέρονται».
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.